ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ | GREEN Properties

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία ενεργειακών σπιτιών με απόδοση Α+. Διαθέτουμε γραφεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και στην Κύπρο. Αξιοποιώντας την εμπειρία πολλών ετών, κατασκευάζουμε «πράσινα» και «έξυπνα» σπίτια, minimal αρχιτεκτονικής και υψηλής αισθητικής, με μοντέρνο σύγχρονο σχεδιασμό,  έχοντας στόχο την εξασφάλιση της ιδανικής λύσης για τους πελάτες μας σε προνομιακή τιμή. Η ομάδα μας διαθέτει in-house στελέχη από όλους του κλάδους, όπως Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Μηχανολόγους, επιτυγχάνοντας ταχύτητα, υψηλή ποιότητα και εγγυημένο αποτέλεσμα.

In-house εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών που σας παρέχουν ενεργειακά αποδοτικές και καινοτόμες λύσεις.

In-house ομάδα έμπειρων μηχανολόγων μηχανικών που αναλαμβάνουν την ασφαλή διαμόρφωση της κατοικίας σας.

Υψηλής ποιότητας υλικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και την προσωπική σας αισθητική με τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση!

Προνομιακές τιμές με την εγγύηση της GREEN Properties

Προετοιμασία τραπεζικού φακέλου με στόχο την προέγκριση του δανείου σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Στην GREEN Properties θα βρείτε νεόδμητα σπίτια για αγορά. Σύγχρονα, ενεργειακά, smart και υψηλής αισθητικής, τα συγκροτήματα κατοικιών μας, αντικατοπτρίζουν το πάθος μας για τελειότητα και καινοτομία. Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή σε κάθε βήμα της διαδικασίας, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν, σε εξαιρετική τιμή!

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ
ΤΙΜΕΣ

ΑΝΤΛΙΑ
ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

SMART
HOME

MINIMAL
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

GREEK BUSINESS CHAMPION

Η GREEN Properties τιμήθηκε με το σημαντικό βραβείο Greek Business Champion, από τον θεσμό-βραβεία για το ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», το οποίο διοργάνώθηκε για 8η φορά τον Ιούλιο του 2023 από το Direction Business Network.

Τα βραβεία βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αυτά αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην πολυτελή 10η έκδοση «The Strongest of the Greek Economy» της Direction Business Network, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

THE TROPHY GOLDEN AWARDS® 2023

Η GREEN Properties έλαβε την επίσημη αναγνώριση από τα GOLDEN AWARDS® The TrophyTM στην κατηγορία «Business Awards» με τα ακόλουθα συγκεκριμένα βραβεία: «BUSINESS GROWTH AWARD», «CORPORATE SUSTAINABILITY AWARD» και «GREEN INNOVATION AWARD».

Η αξιότιμη επιτροπή του θεσμού λειτουργώντας με αυστηρότατα κριτήρια και αποτελούμενη από διεθνείς προσωπικότητες σε Ελλάδα και Αγγλία, έκρινε θετικά την πορεία μας στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα και μας απέδωσε τα επίσημα βραβεία των GOLDEN AWARDS® The Trophy™ που κατοχυρώνουν ένα σημαντικό ορόσημο, εκφραζόμενο ως υποδειγματικό επίτευγμα για την μέχρι σήμερα πορεία μας.

Ο θεσμός των GOLDEN AWARDS® The Trophy™  θέτει προϋποθέσεις όπως η προσφορά στον πολιτισμό, η ευαισθησία στο περιβάλλον, η βιωσιμότητα, το όραμα, το ήθος, η κοινωνική συνεισφορά, η φήμη κ.α.

TROPHY-GOLDEN-AWARDS®-2023

SUPERBRANDS

H GREEN Properties κέρδισε το βραβείο Superbrands 2021, στον κλάδο «Construction – Real Estate Development”.
Η Superbrands Greece είναι μέρος ενός παγκόσμιου θεσμού που εκπροσωπείται σε 91 χώρες και ο οποίος αξιολογεί και αναγνωρίζει κορυφαίες μάρκες σε όλον τον κόσμο.
Τα στοιχεία που αξιολογήθηκαν και ξεχώρισαν τη συμμετοχή της GREEN Properties είναι όλα εκείνα που έχουν “χτίσει” μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους ανθρώπους που την έχουν ήδη επιλέξει για το νέο τους σπίτι: minimal αισθητική, πιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση Α+, αδιαπραγμάτευτη “πράσινη” ταυτότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

TUV AUSTRIA EN ISO 9001:2015

Η Εταιρία εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα σε συμφωνία με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2015 για το Πεδίο Εφαρμογής «Ανάπτυξη και Διαχείριση Πράσινων Ακινήτων».

✓ ISO 9001 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας)

TUV AUSTRIA EN ISO 45001 : 2018

Η Εταιρία εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα  σε συμφωνία με το πρότυπο EN ISO 45001: 2018 για το Πεδίο Εφαρμογής «Ανάπτυξη και Διαχείριση Πράσινων Ακινήτων».

✓ ISO 45001 (Σύστημα Διαχείρισης για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία)

TUV AUSTRIA EN ISO 14001 : 2015

Η Εταιρία εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα  σε συμφωνία με το πρότυπο EN ISO 14001: 2015 για το Πεδίο Εφαρμογής «Ανάπτυξη και Διαχείριση Πράσινων Ακινήτων».

 

✓ ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)