ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | GREEN Properties
Η “πράσινη” ταυτότητά μας είναι παρούσα από το πρώτο στάδιο της κατασκευής, χρησιμοποιώντας με υπευθυνότητα φυσικά οικοδομικά υλικά, στοχεύοντας στο να μειώσουμε δραστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέσω της υιοθέτησης ενεργειακά αποδοτικών και ανανεώσιμων τεχνολογιών ενέργειας.
Η εταιρεία διασφαλίζει την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση όλων των κτηρίων με την έκδοση Πιστοποιητικού ΚΕΝΑΚ (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων), και εφαρμόζοντας όπου επιτρέπεται τη νομοθεσία κατά τον 4067/2012, Άρθρο 10 ΝΟΚ (Νέος Οικοδομικός Κανονισμός).

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ A+

Ως ενεργειακή απόδοση του κτηρίου εννοούμε την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται από αυτό και η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη θέρμανση, την παραγωγή ζεστού νερού, την ψύξη, τον εξαερισμό και τον φωτισμό. Αυτή η ποσότητα εκφράζεται με αριθμητικούς δείκτες που υπολογίζονται λαμβάνοντας υπόψη τη μόνωση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και εκείνα της εγκατάστασης, τον σχεδιασμό και την τοποθεσία σε σχέση με κλιματικούς παράγοντες, την έκθεση στον ήλιο και την επίδραση γειτονικών κατασκευών, την παραγωγή ενέργειας του κτηρίου. Επιπλέον υπολογίζονται παράγοντες που επηρεάζουν τη ζήτηση ενέργειας, όπως είναι οι κλιματολογικές συνθήκες στο εσωτερικό του κτιρίου. Όλα τα ακίνητά μας έχουν πιστοποίηση A+, που είναι η υψηλότερη πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης στην Ελλάδα. Η GREEN Properties είναι πλήρως συνδεδεμένη με τις περιβαλλοντικές μας ευθύνες και στοχεύουμε στη μείωση του ενεργειακού μας αποτυπώματος σε κάθε βήμα που κάνουμε.

Ο “ΠΡΑΣΙΝΟΣ” ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Μικρότερη κάλυψη οικοπέδου από το κτήριο

Υποστηρίζουμε παθητικές μεθόδους που συμβάλλουν στη βελτίωση της θερμικής άνεσης, κατά τη χρήση κτηρίων. Μειώνουμε την κάλυψη του κτηρίου και χρησιμοποιούμε τεχνολογίες και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Φυτεμένες στέγες και μπαλκόνια

Οι φυτεμένες στέγες και τα μπαλκόνια προσεγγίζουν το φυσικό τοπίο, δημιουργώντας φυσικούς εξωτερικούς χώρους στα κτήριά μας. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε πολλαπλά οφέλη, τόσο σε ενεργειακό, περιβαλλοντικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Μεγάλα ανοίγματα

Η σωστή τοποθέτηση μεγάλων ανοιγμάτων στις κατοικίες μας συμβάλλει σημαντικά στη θέρμανση και στον κλιματισμό. Δημιουργώντας ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα επιτρέπουμε την κυκλοφορία του φρέσκου αέρα, απομακρύνουμε τους ρύπους και την υγρασία, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούμε ενέργεια.

Σωστός προσανατολισμός

Ο σωστός προσανατολισμός του κτηρίου προσφέρει ενεργειακή αυτονομία, με σωστή χρήση του χώρου. Απαραίτητη προϋπόθεσή μας είναι η επιλογή του κατάλληλου οικοπέδου και η σωστή τοποθέτηση του κτηρίου σε αυτό.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ A+ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Κουφώματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, χωρίς πλαίσιο
Αυτόνομη αντλία θερμότητας, ψύξης – θέρμανσης
Θερμοπρόσοψη 10cm
Φωτισμός LED νέας τεχνολογίας
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Φωτοβολταϊκά με συστήματα net metering
Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου, με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
Για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70%.

ΝΕΟΔΜΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας