Επενδύστε στην Ελλάδα | GREEN Properties

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι λόγοι που κάνουν την Ελλάδα μία από τις καλύτερες επενδυτικές επιλογές στον κόσμο, ειδικά στη Μεσόγειο, είναι η κομβική γεωγραφική της θέση, η διάσημη ιστορία της, η  σύγχρονη υποδομή της και το σπάνιο τοπίο της που μπορείτε να απολαύσετε από κάθε σημείο της χώρας.

GR FACTS

• Φιλικό και ασφαλές περιβάλλον
• Σημείο συνάντησης πολιτισμών και 3 Ηπείρων
• Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου
• Χαμηλό κόστος ζωής
• Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
• Διεθνή σχολεία και πανεπιστήμια
• 6000 νησιά και νησίδες
• 51% του πληθυσμού μιλάει Αγγλικά και άλλες γλώσσες

Το να επενδύσετε στην Ελλάδα είναι σαν να παίρνετε μέρος σε μία συναρπαστική εμπειρία που συνεχώς εξελίσσεται, συνδυάζοντας τη μοναδική ιστορία με τη δυναμική εμπορική και επιχειρηματική προοπτική.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ 3 ΗΠΕΙΡΩΝ

Στην Ελλάδα συναντιούνται η Ασία, η Ευρώπη και η Αφρική. Για χιλιάδες χρόνια υπήρξε ένα μέρος ανταλλαγής πολιτισμών και εμπορίου. Σήμερα, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο πολιτισμός και το εμπόριο εξακολουθούν να ανθίζουν και να εξελίσσονται σε αυτό το μικρό αλλά σημαντικό μέρος του πλανήτη.

Κάθε χρόνο πολλά διεθνώς αναγνωρισμένα φεστιβάλ τεχνών και άλλες εκδηλώσεις οργανώνονται Πανελλαδικά. Ταυτόχρονα το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ευρώπη, αυτό του Πειραιά, μαζί με τα 21 διεθνή αεροδρόμια εξασφαλίζουν ότι η ανάπτυξη του εμπορίου είναι συνεχής και ανοδική.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

Το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι χαμηλό σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά παραμένει αρκετά υψηλό σε σχέση με τα έσοδα του πληθυσμού της.

Η Ελλάδα κατατάσσεται 209η στον κόσμο όσων αφορά το γενικό επίπεδο των τιμών του καταναλωτή.

Στη κατηγορία για τις τιμές των εστιατορίων, ανήκει στην 192η θέση και σε σχέση με το κόστος των ακινήτων και πιο συγκεκριμένα ενοικίασης ανήκει στην 271η θέση παγκοσμίως. Στις μη τουριστικές περιοχές, το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο, λόγω των γεωργικών προϊόντων και των χαμηλότερων ενοικίων.

aaaaa

ΔΙΕΘΝΗ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Η Ελλάδα έχει πολλά αναγνωρισμένα διεθνή σχολεία για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, παρέχοντας πτυχία που είναι αναγνωρισμένα εκτός Ελλάδας. Το μοντέλο του προγράμματος σπουδών είναι βασισμένο σε αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας.

Τα δίδακτρα θεωρούνται σχετικά υψηλά σε σχέση με το μέσο εισόδημα του Έλληνα πολίτη, αλλά η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι επίσης υψηλή. Τα πιο πολλά σχολεία διαθέτουν σχολικό για τους μαθητές τους.

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

Η Ελλάδα είναι ένα πολύ φιλόξενο μέρος. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός είναι ότι 51% του πληθυσμού μιλάει αγγλικά, ενώ και άλλες γλώσσες είναι αρκετά δημοφιλείς, όπως τα Γαλλικά και τα Ισπανικά. Είναι η χώρα της παρέας και του καλού φαγητού. Συστατικά απαραίτητα για να περάσεις καλά.

aaaaaaaaa

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Η Ελλάδα έχει υποδομές υγειονομικής περίθαλψης και έμπειρο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων. Τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας βρίσκονται παντού, σε μεγάλα αστικά κέντρα, σε πόλεις και κοντά σε μικρά χωριά. Τα δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας προσφέρουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους και το υγειονομικό προσωπικό επικοινωνεί άπταιστα στα αγγλικά. Έτσι το μόνο που έχετε να σκεφτείς είναι η επιτυχία της επένδυσής σας.

3%

ΧΑΜΗΛΟΣ ΦΟΡΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

33

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

250

ΜΕΡΕΣ
ΛΙΑΚΑΔΑΣ

21

ΔΙΕΘΝΗ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

3

ΗΠΕΙΡΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

GREEN Properties, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κατοικιών ενεργειακής κλάσης Α+ στην Ελλάδα.

Μπορεί να εγγυηθεί τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Διαθέτει εσωτερικά ομάδα που ειδικεύεται στα νομικά και τα φορολογικά, η οποία μπορεί να σας καθοδηγήσει σε όλη τη νομική διαδικασία.

Διαθέτει εσωτερικά μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα με αρχιτέκτονες και μηχανικούς, έτοιμη να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που είναι ενεργειακά αποδοτικές και οικονομικές.

Σας προσφέρει έμπειρη after sales ομάδα, η οποία είναι έτοιμη να φροντίσει την επένδυσή σας και να σας προσφέρει μια ελκυστική ετήσια απόδοση 4%, εφ’ όσων το επιλέξετε.

ΝΕΟΔΜΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας