Νεόδμητες Κατοικίες & Διαμερίσματα Διαθέσιμα Σύντομα | GREEN Properties


Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέες και σύγχρονες ενεργειακές κατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα έργα που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Εύοσμος

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Σε ένα προνομιακό οικόπεδο με θέα την πόλη της Θεσσαλονίκης, σε στρατηγική θέση ως προς τα δίκτυα συγκοινωνιών και εκμεταλλευόμενοι όλους τους προσανατολισμούς με την καίρια χωροθέτηση του κτηρίου, σχεδιάσαμε ένα εντυπωσιακό συγκρότημα κατοικιών που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες κατοίκησης.
Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε. 

Κέντρο Ηράκλειο Κρήτης

Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής στο Ηράκλειο Κρήτης
Σε μια από τις πιο ποιοτικές γειτονιές του κέντρου, σε ένα οικόπεδο με εφόδια την διαμπερότητα, τον άριστο προσανατολισμό και με στρατηγική τοποθέτηση των κτηρίων για την μέγιστη εκμετάλλευση της θέας προς την θάλασσα, δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα κατοικιών που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Νέα Ερυθραία

Κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής με Πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης στην Nεα Ερυθραία.
Σε μια ήσυχη περιοχή των βορείων προαστείων, στην Νέα Ερυθραία, όπου το πράσινο στοιχείο αποτελεί πρωταρχικό συνθετικό στοιχείο, βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος ανεξάρτητων κατοικιών που θα αποτελέσει πρότυπο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και θα εντυπωσιάσει. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Γλυφάδα

Σύγχρονο κτίριο κατοικιών, minimal αισθητικής στην Γλυφάδα.
Σε μια από τις πιο προσφιλείς περιοχές των Νοτίων Προαστίων, στην Γλυφάδα, βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός κτιρίου κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, που με τον δυναμισμό της αρχιτεκτονικής μορφής του έρχε- ται για να αφήσει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην περιοχή. Πολύ σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Αγιά Παρασκευή

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Αγιά Παρασκευή.
Σε μια από τις πιο ωραίες και «πράσινες» περιοχές, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής, η μελέτη για τη δημιουργία ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος κατοικιών με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα αποτέλεσε μια πολύ δημιουργική πρόκληση για εμάς. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Χανιά

Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής με Πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης στην Χαλέπα.
Σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πόλης των Χανίων σε ένα οικόπεδο με προνομιακή θέση, βρίσκε- ται σε εξέλιξη η μελέτη ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος ανεξάρτητων κατοικιών με πισίνες, κήπους και roof gardens που θα αποτελέσει πρότυπο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα κατοίκησης στην πόλη. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

ΝΕΟΔΜΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας

Compare listings

Compare