Προσεχή Έργα

Σύντομα κοντά σας!

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέες και σύγχρονες ενεργειακές κατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα έργα που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Δροσιά

Σύγχρονο κτήριο , minimal αισθητικής στην Δροσιά.

Σε μία ήσυχη περιοχή όπου πρωταγωνιστεί το πράσινο στοιχείο, δημιουργήσαμε ένα επιβλητικό συγκρότημα κατοικιών που έρχεται για να εντυπωσιάσει και να αλλάξει τα δεδομένα. Με minimal αισθητικής αρχιτεκτονική προσέγγιση , διαχρονικό σχεδιασμό και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, το έργο  καταφέρνει να ξεχωρίσει. Σύντομα θα έχουμε τη χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Σύγχρονο κτήριο  minimal αισθητικής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή οπού το πράσινο στοιχείο κυριαρχεί και σε μία ήσυχη γειτονιά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός δυναμικού συγκροτήματος κατοικιών που θα αλλάξει τα δεδομένα. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Αγιά Παρασκευή

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Αγιά Παρασκευή.

Σε μια από τις πιο ωραίες και «πράσινες» περιοχές, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής, η μελέτη για τη δημιουργία ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος κατοικιών με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα αποτέλεσε μια πολύ δημιουργική πρόκληση για εμάς.  Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Πειραιάς

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στο Πειραιά.

Στον Πειραιά στην πλατεία Αγίας Σοφίας σε μια περιοχή πολύ κοντά στο λιμάνι και δίπλα στον Σαρωνικό  δημιουργήσαμε ένα κτήριο μίνιμαλ αισθητικής εντυπωσιάζει, με τον δυναμισμό του. Η αρχιτεκτονική του προσέγγιση μέσα από καθαρές και απλές γραμμές υπόσχεται να αφήσει ένα έντονο αρχιτεκτονικό αποτύπωμα… Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Νέο Φάληρο

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στο Νέο Φάληρο.

Στο Νέο Φάληρο, μια ανάσα από τη θάλασσα, βρίσκεται σε εξέλιξη η αρχιτεκτονική μελέτη  ενός συγκροτήματος κατοικιών απόλυτης αρχιτεκτονικής σύλληψης, με τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού να αντανακλούν τη σύγχρονη minimal αισθητική. Με κριτήριο τον σχεδιασμό και τη θέα, πιστεύουμε πως θα εντυπωσιαστείτε. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Φόρμα επικοινωνίας

Greenproperties_icon_location_coming_soon_2

Σας ενδιαφέρει
μια συγκεκριμένη περιοχή;
Μάθετε πρώτοι τα νέα.

Ολοκληρωμένα έργα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper