Προσεχή Έργα

Σύντομα κοντά σας!

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέες και σύγχρονες ενεργειακές κατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα έργα που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Γλυφάδα

Σύγχρονο κτίριο κατοικιών, minimal αισθητικής στην Γλυφάδα.

Σε μια από τις πιο προσφιλής περιοχές των Νοτίων Προαστίων, στην Γλυφάδα, βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός κτιρίου κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, που με τον δυναμισμό της αρχιτεκτονικής μορφής του έρχεται για να αφήσει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην περιοχή. Πολύ σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Κερατσίνι

Σύγχρονο κτίριο κατοικιών, minimal αισθητικής στο Κερατσίνι.

Στο Κερατσίνι, πολύ κοντά στην παραθαλάσσια ζώνη,  βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός συγχρόνου κτιρίου κατοικιών. Σε ένα προνομιακό οικόπεδο με εφόδια τον άριστο προσανατολισμό, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός απογειώνεται και το αισθητικό αποτέλεσμα έρχεται για να τραβήξει όλα τα βλέμματα… Σύντομα θα έχουμε τη χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Αγιά Παρασκευή

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Αγιά Παρασκευή.

Σε μια από τις πιο ωραίες και «πράσινες» περιοχές, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής, η μελέτη για τη δημιουργία ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος κατοικιών με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα αποτέλεσε μια πολύ δημιουργική πρόκληση για εμάς.  Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Φόρμα επικοινωνίας

Greenproperties_icon_location_coming_soon_2

Σας ενδιαφέρει
μια συγκεκριμένη περιοχή;
Μάθετε πρώτοι τα νέα.

Ολοκληρωμένα έργα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper