Προσεχή Έργα

Σύντομα κοντά σας!

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέες και σύγχρονες ενεργειακές κατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα έργα που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Κέντρο Ηράκλειο Κρήτης

Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής στο Ηράκλειο Κρήτης

Σε μια από τις πιο ποιοτικές γειτονιές του κέντρου, σε ένα οικόπεδο με εφόδια την διαμπερότητα, τον άριστο προσανατολισμό και με στρατηγική τοποθέτηση των κτηρίων για την μέγιστη εκμετάλλευση της θέας προς την θάλασσα, δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα κατοικιών που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

 

Νέα Ερυθραία

Κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής με Πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης στην Nεα Ερυθραία.

Σε μια ήσυχη περιοχή των βορείων προαστείων, στην Νέα Ερυθραία, όπου το πράσινο στοιχείο αποτελεί πρωταρχικό συνθετικό στοιχείο, βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος ανεξάρτητων κατοικιών που θα αποτελέσει πρότυπο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και θα εντυπωσιάσει.  Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Πειραιάς

Σύγχρονο κτήριο, minimal αισθητικής στον Πειραιά

Στον Πειραιά, με το βλέμμα στραμμένο στην ακτή Κονδύλη, σε ένα άκρως προνομιακό οικόπεδο με εφόδια τον άριστο προσανατολισμό και την διαμπερότητα, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμό απογειώνεται και το αισθητικό αποτέλεσμα έρχεται για να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Σύντομα θα έχουμε τη χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Γλυφάδα

Σύγχρονο κτίριο κατοικιών, minimal αισθητικής στην Γλυφάδα.

Σε μια από τις πιο προσφιλείς περιοχές των Νοτίων Προαστίων, στην Γλυφάδα, βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός κτιρίου κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, που με τον δυναμισμό της αρχιτεκτονικής μορφής του έρχεται για να αφήσει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην περιοχή. Πολύ σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Κερατσίνι

Σύγχρονο κτίριο κατοικιών, minimal αισθητικής στο Κερατσίνι.

Στο Κερατσίνι, πολύ κοντά στην παραθαλάσσια ζώνη,  βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός συγχρόνου κτιρίου κατοικιών. Σε ένα προνομιακό οικόπεδο με εφόδια τον άριστο προσανατολισμό, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός απογειώνεται και το αισθητικό αποτέλεσμα έρχεται για να τραβήξει όλα τα βλέμματα… Σύντομα θα έχουμε τη χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Αγιά Παρασκευή

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Αγιά Παρασκευή.

Σε μια από τις πιο ωραίες και «πράσινες» περιοχές, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής, η μελέτη για τη δημιουργία ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος κατοικιών με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα αποτέλεσε μια πολύ δημιουργική πρόκληση για εμάς.  Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Πειραιάς

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στο Πειραιά.

Στον Πειραιά στην πλατεία Αγίας Σοφίας σε μια περιοχή πολύ κοντά στο λιμάνι και δίπλα στον Σαρωνικό  δημιουργήσαμε ένα κτήριο μίνιμαλ αισθητικής εντυπωσιάζει, με τον δυναμισμό του. Η αρχιτεκτονική του προσέγγιση μέσα από καθαρές και απλές γραμμές υπόσχεται να αφήσει ένα έντονο αρχιτεκτονικό αποτύπωμα… Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Φόρμα επικοινωνίας

Greenproperties_icon_location_coming_soon_2

Σας ενδιαφέρει
μια συγκεκριμένη περιοχή;
Μάθετε πρώτοι τα νέα.

Ολοκληρωμένα έργα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper