Προσεχή Έργα

Σύντομα κοντά σας!

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέες και σύγχρονες ενεργειακές κατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα έργα που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Σύγχρονο κτήριο υψηλής και minimal αισθητικής στο Αιγάλεω.

Στο Αιγάλεω, με απρόσκοπτη θέα στο αττικό τοπίο, σε μία από τις ωραιότερες αστικές γειτονίες, βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη ενός κτηρίου που έρχεται να εντυπωσιάσει με την υψηλής αισθητικής minimal αρχιτεκτονική του προσέγγιση. Σύντομα θα έχουμε τη χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Λυκόβρυση

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Λυκόβρυση.

Σε μια γειτονιά που κυριαρχεί το πράσινο στοιχείο, βρίσκεται σε εξέλιξη η αρχιτεκτονική μελέτη ενός συγχρόνου κτηρίου κατοικιών, υψηλών προδιαγραφών.  Έχοντας πλεονεκτική θέση, το έντονο στοιχείο του φυσικού περιβάλλοντος και με κύρια χαρακτηριστικά την απλότητα και τη minimal αισθητική δημιουργήσαμε ένα κτήριο που έρχεται να ξεχωρίσει. Σύντομα θα έχουμε τη χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Νέο Φάληρο

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στο Νέο Φάληρο.

Στο Νέο Φάληρο, μια ανάσα από τη θάλασσα, βρίσκεται σε εξέλιξη η αρχιτεκτονική μελέτη  ενός συγκροτήματος κατοικιών απόλυτης αρχιτεκτονικής σύλληψης, με τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού να αντανακλούν τη σύγχρονη minimal αισθητική. Με κριτήριο τον σχεδιασμό και τη θέα, πιστεύουμε πως θα εντυπωσιαστείτε. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Πεύκη

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής, στην Πεύκη.

Στην Πεύκη, σε μία γειτονιά όπου κυριαρχεί το πράσινο στοιχείο, δημιουργήσαμε ένα κτήριο υψηλών προδιαγραφών, όπου η αρχιτεκτονική σύλληψη και μορφή να «απογειώνουν» την αισθητική. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Χαλάνδρι

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στο Χαλάνδρι.

Στο Χαλάνδρι σε μία ήσυχη γειτονία, σε άκρως πλεονεκτική θέση, βρίσκεται σε εξέλιξη η αρχιτεκτονική μελέτη  ενός κτηρίου κατοικιών που έρχεται να εντυπωσιάσει και να ξεχωρίσει με τη minimal αισθητική του. Η έννοια της κατοίκισης με αυτό το έργο αλλάζει για πάντα. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Βάρκιζα

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στη Βάρκιζα.

Στη Βάρκιζα σε μια ήσυχη γειτονία, περιτριγυρισμένη από πράσινο, κοντά στο παραθαλάσσιο μέτωπο βρίσκεται σε εξέλιξη η αρχιτεκτονική μελέτη ενός άκρως εντυπωσιακού κτιρίου το οποίο υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Σύντομα θα έχουμε τη χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Φόρμα επικοινωνίας

Greenproperties_icon_location_coming_soon_2

Σας ενδιαφέρει
μια συγκεκριμένη περιοχή;
Μάθετε πρώτοι τα νέα.

Ολοκληρωμένα έργα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper