Νεόδμητες Κατοικίες & Διαμερίσματα Διαθέσιμα Σύντομα | GREEN Properties


Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέες και σύγχρονες ενεργειακές κατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα έργα που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Άλιμος

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στον Άλιμο.

Στον Άλιμο, μια από τις πιο γνωστές παραλιακές περιοχές που φημίζεται για την πλούσια νυχτερινή ζωή αλλά και το υψηλό επίπεδο διαβίωσης, ξεκίνησε η μελέτη για ένα μοναδικό κτήριο κατοικιών. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Γλυκά Νερά

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στα Γλυκά Νερά.

Στα Γλυκά Νερά, μια αραιοκατοικημένη και ομοιόμορφα δομημένη περιοχή που έχει όλες τις ανέσεις για μια αρμονική καθημερινότητα αλλά και ησυχία για στιγμές χαλάρωσης, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Πειραιάς

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στον Πειραιά.

Πολύ κοντά στο κέντρο του Πειραιά, αλλά και στο Πασαλιμάνι και τη Μαρίνα Ζέας, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο κατοικιών για τους λάτρεις της πόλης και της θάλασσας. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Ίλιον

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στο Ίλιον.

Στη περιοχή του Ίλιον, σε μια ήσυχη γειτονιά, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο  κτήριο κατοικιών. Τοποθετημένο σε κοντινή απόσταση από το πάρκο Τρίτση αλλά και κοντά στην κεντρική αγορά αποτελεί ιδανική επιλογή για μια άνετη καθημερινότητα . Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Δάφνη

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Δάφνη.

Σε μία από τις πιο περιζήτητες, οικιστικά, περιοχές της Αθήνας, την Δάφνη, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο κατοικιών, ιδανικό για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τα οφέλη του Κέντρου με τις αρετές των νοτίων προαστίων στην καθημερινότητα τους. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Θεσσαλονίκη, Θέρμη

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης
Σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στη Θέρμη, με εύκολη πρόσβαση προς όλους τους προορισμούς της πόλης, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες κατοίκησης. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Κηφισιά, Καλυφτάκη

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στην Κηφισιά Καλυφτάκη
Ένα ξεχωριστό συγκρότημα κατοικιών ισχυρού αρχιτεκτονικού αποτυπώματος και minimal αισθητικής έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αραιοκατοικημένη γειτονιάς της Κηφισιάς, στα δυτικά σύνορα της περιοχής. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Γλυφάδα, Αϊδινίου

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα Αϊδινίου
Σε μια από τις πιο ήσυχες και ταυτόχρονα κοσμικές περιοχές της Αθήνας, στη Γλυφάδα, σχεδιάσαμε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σας αλλά και την αισθητική της περιοχής. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Χολαργός

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στον Χολαργό
Με άξονα την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη εκμετάλλευση των προνομίων του οικοπέδου στην περιοχή του Χολαργού, μια ανάσα από τις εμπορικές κεντρικές οδούς, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών το οποίο θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Αγιά Παρασκευή

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Αγιά Παρασκευή.
Σε μια από τις πιο ωραίες και «πράσινες» περιοχές, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής, η μελέτη για τη δημιουργία ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος κατοικιών με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα αποτέλεσε μια πολύ δημιουργική πρόκληση για εμάς. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

ΝΕΟΔΜΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας