Νεόδμητες Κατοικίες & Διαμερίσματα Διαθέσιμα Σύντομα | GREEN Properties


Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέες και σύγχρονες ενεργειακές κατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα έργα που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Θεσσαλονίκη, Θέρμη

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης
Σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στη Θέρμη, με εύκολη πρόσβαση προς όλους τους προορισμούς της πόλης, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες κατοίκησης. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Κηφισιά, Καλυφτάκη

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στην Κηφισιά Καλυφτάκη
Ένα ξεχωριστό συγκρότημα κατοικιών ισχυρού αρχιτεκτονικού αποτυπώματος και minimal αισθητικής έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αραιοκατοικημένη γειτονιάς της Κηφισιάς, στα δυτικά σύνορα της περιοχής. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Γλυφάδα, Αϊδινίου

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα Αϊδινίου
Σε μια από τις πιο ήσυχες και ταυτόχρονα κοσμικές περιοχές της Αθήνας, στη Γλυφάδα, σχεδιάσαμε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σας αλλά και την αισθητική της περιοχής. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Παγκράτι

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στο Παγκράτι
Μια δημιουργική πρόκληση για εμάς αποτέλεσε ο σχεδιασμός ενός σύγχρονου συγκροτήματος κατοικιών σε μια από τις πιο πολυσύχναστε γειτονιές της Αθήνας, το Παγκράτι. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Χολαργός

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στον Χολαργό
Με άξονα την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη εκμετάλλευση των προνομίων του οικοπέδου στην περιοχή του Χολαργού, μια ανάσα από τις εμπορικές κεντρικές οδούς, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών το οποίο θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Εύοσμος

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Σε ένα προνομιακό οικόπεδο με θέα την πόλη της Θεσσαλονίκης, σε στρατηγική θέση ως προς τα δίκτυα συγκοινωνιών και εκμεταλλευόμενοι όλους τους προσανατολισμούς με την καίρια χωροθέτηση του κτηρίου, σχεδιάσαμε ένα εντυπωσιακό συγκρότημα κατοικιών που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες κατοίκησης. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Αγιά Παρασκευή

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Αγιά Παρασκευή.
Σε μια από τις πιο ωραίες και «πράσινες» περιοχές, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής, η μελέτη για τη δημιουργία ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος κατοικιών με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα αποτέλεσε μια πολύ δημιουργική πρόκληση για εμάς. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

ΝΕΟΔΜΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας