Νεόδμητες Κατοικίες & Διαμερίσματα Διαθέσιμα Σύντομα | GREEN Properties


Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέες και σύγχρονες ενεργειακές κατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα έργα που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες!

Κερατσίνι

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στο Κερατσίνι

Στο Κερατσίνι, σε μια ιδανική τοποθεσία, πολύ κοντά στο λιμάνι και το κέντρο του Πειραιά, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Γλυκά Νερά

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στα Γλυκά Νερά.

Στα Γλυκά Νερά, μια αραιοκατοικημένη και ομοιόμορφα δομημένη περιοχή που έχει όλες τις ανέσεις για μια αρμονική καθημερινότητα αλλά και ησυχία για στιγμές χαλάρωσης, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Δάφνη

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Δάφνη.

Σε μία από τις πιο περιζήτητες, οικιστικά, περιοχές της Αθήνας, την Δάφνη, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο κατοικιών, ιδανικό για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τα οφέλη του Κέντρου με τις αρετές των νοτίων προαστίων στην καθημερινότητα τους. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Περιστέρι

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στο Περιστέρι

Στο φιλόξενο Περιστέρι, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο με minimal αισθητική, που θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες μια άνετη καθημερινότητα. Περιμένουμε με χαρά να σας το παρουσιάσουμε πολύ σύντομα!

Θεσσαλονίκη, Θέρμη

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης
Σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στη Θέρμη, με εύκολη πρόσβαση προς όλους τους προορισμούς της πόλης, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες κατοίκησης. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να σας το παρουσιάσουμε.

Κηφισιά, Καλυφτάκη

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στην Κηφισιά Καλυφτάκη
Ένα ξεχωριστό συγκρότημα κατοικιών ισχυρού αρχιτεκτονικού αποτυπώματος και minimal αισθητικής έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αραιοκατοικημένη γειτονιάς της Κηφισιάς, στα δυτικά σύνορα της περιοχής. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Νίκαια

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στη Νίκαια

Στην καρδιά της Νίκαιας, μιας περιοχής πλούσιας σε ιστορία και πολιτισμό, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα. Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του έργου!

Χολαργός

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στον Χολαργό
Με άξονα την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη εκμετάλλευση των προνομίων του οικοπέδου στην περιοχή του Χολαργού, μια ανάσα από τις εμπορικές κεντρικές οδούς, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών το οποίο θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

Αγιά Παρασκευή

Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής στην Αγιά Παρασκευή.
Σε μια από τις πιο ωραίες και «πράσινες» περιοχές, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής, η μελέτη για τη δημιουργία ενός άκρως δυναμικού συγκροτήματος κατοικιών με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα αποτέλεσε μια πολύ δημιουργική πρόκληση για εμάς. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε.

ΝΕΟΔΜΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας