Skip to content

Χαλάνδρι

Δανάης και Τήνου

Χαλάνδρι

Δανάης και Τήνου

dan.ti xalandri specs
K
τήριο κατοικιών, minimal αισθητικής με πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης στο Χαλάνδρι.

Σε μια ήσυχη περιοχή όπου το πράσινο στοιχείο κυριαρχεί και σε ένα προνομιούχο οικόπεδο που βλέπει περιμετρικά σε τέσσερις δρόμους, δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής.

Το ” DAN.TI Residence” για την αρχιτεκτονική μας ομάδα, αποτελεί ένα δυνατό ορόσημο καθώς αφήνει ένα πολύ δυναμικό αποτύπωμα.

Επιδίωξη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού υπήρξε η αρμονική συνένωση του εσωτερικού με το εξωτερικό και ο άρρηκτος και συνεχής  διάλογός του με το περιβάλλον και το υδάτινο στοιχείο.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία ενός κελύφους που ενισχύει την ιδιωτικότητα αλλά και τη διαμπερότητα των κατοικιών. Βασικός στόχος της μελέτης υπήρξε η άμεση σύνδεση με τον περιβάλλοντα χώρο, τους πράσινους κήπους αποκλειστικής χρήσης και το υγρό στοιχείο (ιδιωτικές πισίνες).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το ζητούμενο σε όλους τους χώρους του ισογείου ήταν η άμεση επαφή με το περιβάλλον τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά. Την ιδιαίτερη σχέση κτηρίου - τοπίου συμπληρώνουν οι εσωτερικές θεάσεις, τα μεγάλα ανοίγματα και οι ιδιωτικές πισίνες που χρησιμοποιήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική σύλληψη.

Η παλέτα που διαμορφώνει το εξωτερικό των όψεων αναπτύχθηκε με λιτή επεξεργασία στο εξωτερικό περίβλημα, ακολουθώντας τις αρχές της σύγχρονης minimal αισθητικής, με οριζόντιες γραμμές σε λευκό τόνο, με περσιδωτή κατασκευή που τονίζει την όψη του κτηρίου,  ενώ ταυτόχρονα αποκτά διττό ρόλο ενισχύοντας την ιδιωτικότητα  λειτουργώντας και ως φίλτρο.

Όλες οι κατοικίες αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα, με τους κύριους χώρους νε έχουν θέα προς τους κήπους και τις πισίνες.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Πλεονεκτήματα ακινήτου

Θωρακισμένη/Πυράντοχη πόρτα
Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης-θέρμανσης
High - End Frameless κουφώματα αλουμινίου
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net metering
Smarthome
Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός
Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
Ενεργειακό κτήριο Α+
Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου
Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας-λουτρού

Τοποθεσία

Γιατί να επιλέξετε
την Green Properties

Διαθέσιμα ακίνητα

Το σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό! Εξερευνήστε τον κατάλογο μας με τα διαθέσιμα προς πώληση σύγχρονα διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μείνετε Μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες ευκαιρίες

Πατώντας “αποστολή”, συμφωνείτε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τις πληροφορίες
που μας δώσατε σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου.