Skip to content

Δροσιά

25 Μαρτίου 11, Δροσιά

Δροσιά

25 Μαρτίου 11, Δροσιά

Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής με πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης, στην Δροσιά.

Στην Δροσιά, σε μια ήσυχη περιοχή όπου το πράσινο στοιχείο αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο δημιουργήσαμε  το BRIDGE RESIDENCE.  Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών όπου η αρχιτεκτονική αντίληψη και η λειτουργικότητα της μορφής επαναπροσδιορίζονται σε ένα άκρως εντυπωσιακό κτήριο.

Αντλώντας έμπνευση από την αρμονία και τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου, κεντρική σχεδιαστική ιδέα αποτέλεσε η εναρμόνιση του κτηρίου στο φυσικό περιβάλλον και η ελαχιστοποίηση του ενεργειακού αποτυπώματός του.

Η μορφολογία του κτηρίου, του επιτρέπει  αφενός να “συνομιλεί” με τους χώρους πρασίνου -ιδιωτικούς κήπους και το υδάτινο στοιχείο και αφετέρου να “ακουμπά” μαλακά στο τοπίο, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα  και διαμπερότητα.

Με εφόδιο ένα εξαιρετικό οικόπεδο, η διαδικασία σύνθεσης μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό έργο, που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια και ταυτόχρονα αναδεικνύει τον δυναμισμό της μορφής του.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το αρχιτεκτονικό λεξιλόγιο των όψεων αναπτύχθηκε με λιτή επεξεργασία στο εξωτερικό περίβλημα, ακολουθώντας τις αρχές της σύγχρονης minimal αισθητικής, με καθαρές χαράξεις σε λευκό τόνο που περικλείουν και αγκαλιάζουν το κτήριο σε μια ρυθμική  αλληλουχία και προσδίδουν απόλυτη αρμονία στο έργο. Η γέφυρα περσιδωτής κατασκευής που συνδυάζει το ξύλο με τα γυάλινα στηθαία αποτελεί κεντρικό στοιχείο, ενοποιεί και ταυτόχρονα τονίζει την αρχιτεκτονική όψη του κτηρίου. Όλες οι κατοικίες αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα προσανατολίζοντας τους κύριους χώρους με θέα προς τους κήπους και τις πισίνες.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Πλεονεκτήματα ακινήτου

Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου, με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
High-end frameless κουφώματα αλουμινίου
Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
Αυτόνομη αντλία θερμότητας ψύξης-θέρμανσης
Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
Ηλιακός θερμ/νας
Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
Φωτοβολταϊκά με συστήματα net metering
Smarthome
Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
Αυτόματος φωτισμός κτηρίου
Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
Ενεργειακό κτήριο Α+
Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου
Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
• Θερμομόνωση για ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας • Πρωτοποριακός σχεδιασμός για ασφάλεια, εγγύηση κορυφαίας ποιότητας, πιστοποιημένα στη Γερμανία Ενδοδαπέδια συνδεδεμένη με αντλία θερμότητας, αυτονομία θέρμανσης και κλιματισμού (ψύξη με FAN COIL) Πλησίον ΗΣΑΠ Κ. Πατήσια • Παράθυρα μεγάλου μεγέθους για μεγιστοποίηση της θέας • Μεγάλες βεράντες από γυαλί (Μεγάλοι εξώστες με στηθαία από γυαλί) Κουζίνα που συνδυάζει εργονομία και αισθητική και είναι της επιλογής σας Είδη υγιεινής που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα υλικών Κεντρική κεραία • Απεριόριστη θέα • Ανεμπόδιστη θέα σε Λόφο Ψυχικού, Αλσος Βεΐκου και πάρκο ΕΥΔΑΠ Αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης/θέρμανσης Αποθήκη για κάθε διαμέρισμα Χώρος ανάπαυσης σε pilotis Τρίφατσο Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ανά διαμέρισμα Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED • Κοινόχρηστο Αίθριο και πρασιες • Κοινόχρηστο φυτεμένο δώμα • Μεγάλος κήπος • Μεγάλος κοινόχρηστος κήπος • Αποκλειστική χρήση κήπου στα ισόγεια διαμερίσματα • Πλήρως εξοπλισμένος χώρος κήπου Πρασιά με υγρό στοιχείο Τζάκι • Κλειστοί εξώστες – έρκερ με επένδυση από γυαλί Parking • Ηλιακοί θερμοσίφωνες (κενού αέρος)• Ηλιακοί θερμοσίφωνες Βιοκλιματικός σχεδιασμός Πολυδιαιρούμενου τύπου κλιματισμός VRF ενεργειακής κλάσης Α+++ ψύξης-θέρμανσης • Smart home: Εξοικονόμηση ενέργειας και απομακρυσμένος έλεγχος της οικίας • Eνεργειακό κτήριο κλάσης Α+ Net Metering: Φωτοβολταϊκό σύστημα αυτοπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για το κοινόχρηστο ρεύμα. (Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτιρίου) • Διαμπερή διαμερίσματα • Σύγχρονος σχεδιασμός minimal αισθητικής Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου Διαμερίσματα τύπου loft Μεζονέτες • Κινητά συστήματα σκίασης ενσωματωμένα στη πρόσοψη του κτιρίου • Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου Κατασκευή 2020-2021 Γωνιακό οικόπεδο • Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης Πλησίον Άλσος Παγκρατίου
Κεντρική κεραία

Τοποθεσία

Γιατί να επιλέξετε
την Green Properties

Διαθέσιμα ακίνητα

Το σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό! Εξερευνήστε τον κατάλογο μας με τα διαθέσιμα προς πώληση σύγχρονα διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μείνετε Μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες ευκαιρίες

Πατώντας “αποστολή”, συμφωνείτε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τις πληροφορίες
που μας δώσατε σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου.