Ευέλικτο πρόγραμμα αγοράς κατοικίας ΜΙΣΟ-ΜΙΣΟ | GREEN Properties

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ, ΟΤΑΝ Η GREEN Properties ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ;

Τι είναι το πρόγραμμα

Είναι ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ευέλικτης αγοράς κατοικίας από την GREEN Properties που σας δίνει τη δυνατότητα να προκαταβάλετε μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες, ισόποσες μηνιαίες δόσεις και να αποκτήσετε σήμερα, με τον πιο εύκολο τρόπο, το σπίτι που επιθυμείτε.

Γιατί να επιλέξετε το

Με το προνομιακό πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ από την GREEN Properties, μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά ακινήτου, σε όλη την Ελλάδα, σε περιοχές όπως η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Κρήτη, η Πελοπόννησος και ο Σαρωνικός κόλπος, χωρίς την υποχρέωση για υψηλή αρχική επένδυση και αποφεύγοντας την πίεση των τραπεζικών δανείων. Έτσι, θα ξεπεράσετε τα γραφειοκρατικά εμπόδια και θα πραγματοποιήσετε το όνειρό σας για το δικό σας σπίτι, χωρίς το άγχος της μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Δεν χρειάζεστε
τραπεζικό δανεισμό

Δεν πληρώνετε
τόκους δανείου

Δεν χρεώνεστε τραπεζικά έξοδα, όπως έξοδα εξέτασης αιτήματος δανείου, νομικό τεχνικό έλεγχο, έκδοση πιστοποιητικών ή έξοδα δικηγόρου τράπεζας

Αποφεύγετε την ταλαιπωρία και τις καθυστερήσεις που συνήθως συνοδεύουν τα τραπεζικά δάνεια

Τι κερδίζετε με το

Εύκολη αγορά
κατοικίας

Με το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ από την GREEN Properties, η απόκτηση του ακινήτου είναι απλή, γρήγορη και αποτελεσματική, χωρίς περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες.

Δυνατοτητα αγορας
ακινητων με υψηλοτερη αξια

Η καταβολή του 50% του ποσού και εξόφληση του υπολοίπου σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις σας επιτρέπει να αγοράσετε πιο ακριβά ακίνητα που δεν θα είχατε λάβει υπόψη λόγω οικονομικών περιορισμών.

Ευελιξια στον προϋπολογισμο

Με το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, μπορείτε να διαχειριστείτε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στα οικονομικά σας.

Έτσι, η διαδικασία αγοράς ακινήτου γίνεται πιο απλή, πιο “διάφανη” και πιο ευέλικτη για εσάς. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι με τον πιο αποδοτικό και εύκολο τρόπο και με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

Απόλυτη ευελιξία με την
GREEN Properties

Η GREEN Properties είναι η κορυφαία εταιρία σχεδιασμού και υλοποίησης κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα. Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες για τους πελάτες μας να αποκτήσουν το ιδανικό ακίνητο που εκφράζει τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες τους. Με το ευέλικτο πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, προσφέρουμε μια επαναστατική προσέγγιση στην αγορά ακινήτων, δίνοντας σας την δυνατότητα να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με μια οικονομικά εφικτή λύση.

Απόλυτη ευελιξία με την
GREEN Properties

Η GREEN Properties είναι η κορυφαία εταιρία σχεδιασμού και υλοποίησης κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα. Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες για τους πελάτες μας να αποκτήσουν το ιδανικό ακίνητο που εκφράζει τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες τους. Με το ευέλικτο πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, προσφέρουμε μια επαναστατική προσέγγιση στην αγορά ακινήτων, δίνοντας σας την δυνατότητα να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με μια οικονομικά εφικτή λύση.

Επωφεληθείτε από αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας στο
+30 213 099 7060 σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Αποδέχομαι τους Όρους & Προϋποθέσεις της GREEN Properties.

  Επιθυμώ να λαμβάνω Νέα από την GREEN Properties.

  Ανακαλύψτε όλα τα ακίνητα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΕΔΩ

  Όλα τα ακίνητα της GREEN Properties που βρίσκονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τον Σαρωνικό Κόλπο είναι διαθέσιμα μέσω του προγράμματος ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ.

  Μπορείτε να αγοράσετε το σπίτι σας μέσω του προγράμματος ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ της GREEN Properties με τη δυνατότητα να καταβάλετε μόνο το 50% της αξίας του στην αρχή, χωρίς την ανάγκη τραπεζικού δανείου και να εξοφλήσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
  Τα κύρια πλεονεκτήματα ενός προγράμματος αγοράς κατοικίας χωρίς τη μεσολάβηση τράπεζας είναι:
  • Η απουσία τραπεζικών περιορισμών
  • Η μείωση χρηματοδοτικού κόστους
  • Η γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας
  Το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ από την GREEN Properties σας επιτρέπει να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε την οικονομική σας ευελιξία και ασφάλεια.
  Μπορείτε να επιταχύνετε τις διαδικασίες για την απόκτηση κατοικίας, επιλέγοντας το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ της GREEN Properties. Έτσι θα χρειαστεί να καταβάλετε μόνο το μισό της αξίας του στην αρχή και να κάνετε εξόφληση του υπολοίπου ποσού σε 50 άτοκες, μηνιαίες δόσεις, χωρίς τη διαμεσολάβηση τράπεζας.

  Ναι, το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ από την GREEN Properties είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αγοράσει μια κατοικία. Ανεξάρτητα από το εάν είστε ιδιώτης, επενδυτής ή οποιοσδήποτε άλλος που θέλει να αποκτήσει ένα ακίνητο, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μια ευέλικτη και οικονομικά εφικτή λύση.

  Όχι, το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ από την GREEN Properties δεν συνοδεύεται από επιπλέον έξοδα. Οι συνολικές δαπάνες περιλαμβάνουν μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που καταβάλλεται στην αρχή και τις 50 άτοκες, μηνιαίες δόσεις για την εξόφληση του υπολοίπου. Αποφεύγονται έτσι τα τυπικά τραπεζικά έξοδα όπως οι τόκοι, οι διαχειριστικές χρεώσεις και άλλα συναφή κόστη.