Νεόδμητα διαμερίσματα Κρυονέρι Αττικής | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
83 τ.μ. – 139 τ.μ.
2/3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’25

Νεόδμητα Διαμερίσματα Ατταλείας Κρυονέρι

Νέο Συγκρότημα κατοικιών  στο Κρυονέρι από την GREEN Properties.

Στην καλαίσθητη περιοχή του Κρυονερίου Αττικής, δημιουργήσαμε 2 μοναδικά κτήρια που εξασφαλίζουν στους κατοίκους τους αρμονία και ιδιωτικότητα τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους υπαίθριους χώρους του οικοπέδου.

Κατοικίες με ανεμπόδιστη θέα στο καταπράσινο τοπίο, φυσικό φως, κήπους σε διαδοχικά επίπεδα και προσανατολισμό που εξασφαλίζει τις λιγότερες θερμικές απώλειες. Κατοικίες που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την οικονομία και το σύγχρονο Ευ Ζην.

Οι ισόγειες κατοικίες διαθέτουν αποκλειστική χρήση κήπου και πισίνας που προσθέτουν ένα extra σημείο χαλάρωσης και ευεξίας στην καθημερινότητα των κατοίκων τους.

Περισσότερα

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομια αντλία ψύξης- Θέρμανσης
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Smarthome
  Φωτοβολταϊκα με σύστημα Net metering
  Προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού 
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας / λουτρού
  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Κρυονέρι είναι δήμος στην περιοχή του Διονύσου, που είναι μία από τις πιο καλαίσθητες και ήσυχες περιοχές της Αττικής. Είναι γνωστός για τη θέση του μέσα σε καταπράσινα πευκοδάση καθώς και για το δροσερό του κλίμα. Πολύ κοντά στην περιοχή βρίσκονται οι καταρράκτες της Ραπεντώσας και τα πρώην Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου, ιδανικοί προορισμοί για την καθημερινή σας εξόρμηση στη φύση. Η τοπική αγορά του Διονύσου είναι αρκετά πλούσια και εμπλουτίζεται συνεχώς!

  Το σπίτι σας (Ατταλείας 10)
  Γυμνάσιο Κρυονερίου (210m)
  Δημοτικό Πάρκο Κρυονερίου (1,2km)
  Φαρμακείο (850m)
  Γήπεδο Κρυονερίου (1,2km)

  Γυμναστήριο (850m)
  Άλσος Αγίας Άννης (550m)
  Supermarket (800m)
  Φαρμακείο (900m)
  2ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου (1,2km)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  12 Properties