BRIDGE RESIDENCE Δροσιά | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
83 τ.μ. – 134 τ.μ.
2/3 ΥΔ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ & ΚΉΠΟ
ή ROOF GARDEN
ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 

BRIDGE RESIDENCE Δροσιά

Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής με πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης, στην Δροσιά.

Στην Δροσιά, σε μια ήσυχη περιοχή όπου το πράσινο στοιχείο αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο δημιουργήσαμε  το BRIDGE RESIDENCE.  Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών όπου η αρχιτεκτονική αντίληψη και η λειτουργικότητα της μορφής επαναπροσδιορίζονται σε ένα άκρως εντυπωσιακό κτήριο.

Αντλώντας έμπνευση από την αρμονία και τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου, κεντρική σχεδιαστική ιδέα αποτέλεσε η εναρμόνιση του κτηρίου στο φυσικό περιβάλλον και η ελαχιστοποίηση του ενεργειακού αποτυπώματός του.

Η μορφολογία του κτηρίου, του επιτρέπει  αφενός να “συνομιλεί” με τους χώρους πρασίνου -ιδιωτικούς κήπους και το υδάτινο στοιχείο και αφετέρου να “ακουμπά” μαλακά στο τοπίο, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα  και διαμπερότητα.

Με εφόδιο ένα εξαιρετικό οικόπεδο, η διαδικασία σύνθεσης μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό έργο, που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια και ταυτόχρονα αναδεικνύει τον δυναμισμό της μορφής του.

Περισσότερα

Το αρχιτεκτονικό λεξιλόγιο των όψεων αναπτύχθηκε με λιτή επεξεργασία στο εξωτερικό περίβλημα, ακολουθώντας τις αρχές της σύγχρονης minimal αισθητικής, με καθαρές χαράξεις σε λευκό τόνο που περικλείουν και αγκαλιάζουν το κτήριο σε μια ρυθμική  αλληλουχία και προσδίδουν απόλυτη αρμονία στο έργο. Η γέφυρα περσιδωτής κατασκευής που συνδυάζει το ξύλο με τα γυάλινα στηθαία αποτελεί κεντρικό στοιχείο, ενοποιεί και ταυτόχρονα τονίζει την αρχιτεκτονική όψη του κτηρίου. Όλες οι κατοικίες αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα προσανατολίζοντας τους κύριους χώρους με θέα προς τους κήπους και τις πισίνες.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου, με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία θερμότητας ψύξης-θέρμανσης
  Ηλιακός θερμ/νας
  Φωτοβολταϊκά με συστήματα net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου
  Κεντρική κεραία
  High-end frameless κουφώματα αλουμινίου
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smarthome
  Αυτόματος φωτισμός κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Δροσιά αποτελεί μία από τις πιο καλαίσθητες περιοχές της Αττικής. Είναι γνωστή για τη θέση της μέσα σε καταπράσινα πευκοδάση καθώς και για το δροσερό της κλίμα. Η τοπική αγορά της Δροσιάς είναι αρκετά πλούσια ώστε να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες και εμπλουτίζεται συνεχώς!

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (25ης Μαρτίου 11)
  Supermarket (450m)
  Τράπεζα (700m)
  Φραμακείο (450m)
  Αθλ. εγκαταστάσεις Κόκκινο Χωράφι (1,1km)
  3o Δημοτικό σχολείο Διονύσου (450m)

  Τράπεζα (1km)
  Γυμναστήριο (400m)
  Supermarket (1km)
  Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης (900m)
  Δημαρχείο Δροσιάς (700m)
  Φαρμακείο (900m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  12 Properties
  angie theofilatou
  • angie theofilatou