CUBE RESIDENCE Γλυφάδα | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

MISO-MISO
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
76 τ.μ.- 147 τ.μ.
2/3 ΥΔ ΜΕ  ΚΗΠΟ & ΠΙΣΙΝΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ’24

CUBE RESIDENCE Γλυφάδα

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στην Γλυφάδα.

Η GREEN Properties συνεχίζει να δημιουργεί, σχεδιάζοντας το CUBE RESIDENCE στην περιοχή της Γλυφάδας. Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα κατοικιών ενεργειακής απόδοσης Α+ που διαθέτει όλα όσα έχετε ονειρευτεί για το νέο σας σπίτι.

Οι καθαρές γραμμές, τα γεωμετρικά σχέδια του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και οι γήινες αποχρώσεις, αποπνέουν αίσθηση ευφορίας. Σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό πρασίνου και υγρού στοιχείου του κτηρίου προσδίδουν την αίσθηση του ευ ζην και της χαλάρωσης που θέλετε να νιώθετε στο σπίτι σας.

Διαθέσιμα διαμερίσματα με ιδιωτικές πισίνες και αποκλειστική χρήση roof garden, σχεδιασμένα βάσει της τάσης της εποχής όπου η ποιότητα ζωής στο σπίτι και στην καθημερινότητα αποτελεί προτεραιότητα.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Περισσότερα

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η περιοχή που σχεδιάζεται το CUBE RESIDENCE συνδυάζει την ησυχία ούσα μια από τις ήσυχες γειτονιές των Νοτίων Προαστίων και την ευκολία αφού βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά και τα κέντρα διασκέδασης έχοντας άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους.

Λιγότερα

Τα προγράμματα CRAZY DEAL και ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ δεν συνδυάζονται, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).

Το κόστος εργασίας & υλικών για το διαμέρισμα ΙΣ2 είναι 17.769 €, για το διαμέρισμα Α1 είναι 18.815 €, για το διαμέρισμα B2 είναι 18.715 € .

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ: Σας δίνει τη δυνατότητα να προπληρώσετε μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει και να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ CRAZY DEAL: Σας προσφέρει επιλεγμένα ακίνητα σε ειδική τιμή και μεγάλη έκπτωση, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το σπίτι σας με το δικό σας στυλ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CRAZY DEAL, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ CRAZY DEAL ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής
  Φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης
  Smart home
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
  Ιδιωτικές πισίνες
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφός του
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Γλυφάδα είναι μια από τις πιο θεμιτές γειτονιές των Νοτίων Προαστίων καθώς συνδυάζει την ησυχία και την ευκολία αφού βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά και τα κέντρα διασκέδασης έχοντας άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους.
  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Μυστρά 10)
  Φαρμακείο (170m)
  Παπαδάκειο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας (400m)
  4ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (900m)
  Supermarket (250m)
  Φαρμακείο (210m)

  Τράπεζα (270m)
  Ακαδημία Τοξοβολίας (650m)
  Φαρμακείο (210m)
  Supermarket (450m)
  10ο Δημοτικό Σχολείο (650m)
  Πλατεία Ντίνου Μεθενίτη (650m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  34 Properties