DAN.TI RESIDENCE Χαλάνδρι | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
91 τ.μ. – 164 τ.μ.
2/3 ΥΔ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ & ΚΗΠΟ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’24

DAN.TI RESIDENCE Χαλάνδρι

Kτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής με πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης στο Χαλάνδρι.

Σε μια ήσυχη περιοχή όπου το πράσινο στοιχείο κυριαρχεί και σε ένα προνομιούχο οικόπεδο που βλέπει περιμετρικά σε τέσσερις δρόμους, δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής.

Το ” DAN.TI Residence” για την αρχιτεκτονική μας ομάδα, αποτελεί ένα δυνατό ορόσημο καθώς αφήνει ένα πολύ δυναμικό αποτύπωμα.

Επιδίωξη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού υπήρξε η αρμονική συνένωση του εσωτερικού με το εξωτερικό και ο άρρηκτος και συνεχής  διάλογός του με το περιβάλλον και το υδάτινο στοιχείο.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία ενός κελύφους που ενισχύει την ιδιωτικότητα αλλά και τη διαμπερότητα των κατοικιών. Βασικός στόχος της μελέτης υπήρξε η άμεση σύνδεση με τον περιβάλλοντα χώρο, τους πράσινους κήπους αποκλειστικής χρήσης και το υγρό στοιχείο (ιδιωτικές πισίνες).

Το ζητούμενο σε όλους τους χώρους του ισογείου ήταν η άμεση επαφή με το περιβάλλον τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά. Την ιδιαίτερη σχέση κτηρίου – τοπίου συμπληρώνουν οι εσωτερικές θεάσεις, τα μεγάλα ανοίγματα και οι ιδιωτικές πισίνες που χρησιμοποιήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική σύλληψη.

Περισσότερα

Η παλέτα που διαμορφώνει το εξωτερικό των όψεων αναπτύχθηκε με λιτή επεξεργασία στο εξωτερικό περίβλημα, ακολουθώντας τις αρχές της σύγχρονης minimal αισθητικής, με οριζόντιες γραμμές σε λευκό τόνο, με περσιδωτή κατασκευή που τονίζει την όψη του κτηρίου,  ενώ ταυτόχρονα αποκτά διττό ρόλο ενισχύοντας την ιδιωτικότητα  λειτουργώντας και ως φίλτρο.

Όλες οι κατοικίες αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα, με τους κύριους χώρους νε έχουν θέα προς τους κήπους και τις πισίνες.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Θωρακισμένη/Πυράντοχη πόρτα
  High – End Frameless κουφώματα αλουμινίου
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smarthome
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας-λουτρού
  Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης-θέρμανσης
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές του λεκανοπεδίου είναι το Χαλάνδρι. Συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας μέσω των μεταφορικών μέσων αλλά και των κεντρικών λεωφόρων, με την μεγάλη αγορά , τους πεζόδρομους και την πλούσια νυχτερινή ζωή. Το πράσινο στοιχείο δε λείπει από την περιοχή, καθώς η Ρεματιά αποτελεί τον πνεύμονα του Χαλανδρίου και την πρώτη στάση χαλάρωσης για τους φυσιολάτρες.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Δανάης και Τήνου)
  Φαρμακείο (500m)
  Supermarket (1,4km)
  Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (650m)
  16o Δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου (400 m)
  Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (1,2km)

  ΕΛΤΑ Courier Βριλήσσια (1,2km)
  Supermarket (1,5km)
  Φαρμακείο (900m)
  Supermaket (750m)
  Παιδική χαρά (650m)
  Ελληνογαλλική σχολή Ουρσουλίνων (850m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  12 Properties