Νεόδμητα Διαμερίσματα Δανάης Γέρακας | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 
119τ.μ. – 167τ.μ
3 ΥΔ

Νεόδμητα Διαμερίσματα Δανάης Γέρακας

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής στον Γέρακα

Η GREEN Properties σας παρουσιάζει ένα σύγχρονο οικιστικό project, στον Γέρακα. Πρόκειται για ένα ενεργειακό κτήριο Α+, με 4 ανεξάρτητα, διαμπερή διαμερίσματα minimal αισθητικής.

Όλα τα διαμερίσματα του συγκροτήματος διαθέτουν 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια & λειτουργικούς χώρους με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν στο φως να περάσει στο εσωτερικό. Στις πολυτελείς ανέσεις έρχεται να προστεθεί επίσης η αποκλειστική χρήση κήπου και πισίνας για τα διαμερίσματα του ισογείου. Εξωτερικά το κτήριο έχει συμμετρική πρόσοψη και λιτές γραμμές που αποπνέουν μια διαχρονική κομψότητα.

Βρίσκεται σε οικιστική περιοχή με πολύ πράσινο και διαθέτει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας με πλησιέστερο τον σταθμό Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σουπερμάρκετ για τις καθημερινές ανάγκες των ενοίκων, καταστήματα, εστιατόρια και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα ασφαλείας
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία θερμότητας ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Κουζίνες/ Ντουλάπες Ιταλικής προέλευσης
   Είδη υγιεινής Ιταλικής προέλευσης

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Μια γειτονιά αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης, με την πολυτέλεια ωστόσο της ελεγχόμενης δόμησης και αρκετό πράσινο, με αρκετή ησυχία και χαμηλό δείκτη κυκλοφορίας οχημάτων στους δρόμους. Στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, η οποία αποτελεί σημείο συνάντησης των κατοίκων και κόσμημα της πόλης, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε.

  • Το σπίτι σας (Δανάης 3)
  9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής (650m)
  Σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (1km)
  Πάρκο (400m)
  Supermarket (550m)
  Φαρμακείο (450m)
  Στάση Λεωφορείου (100m)

  The British International School (1.4km)
  Πλατεία Εκάβης (500m)
  Γήπεδο Γέρακα (1km)
  Κτηνιατρική κλινική (850m)
  Supermarket (1km)
  Κέντρο Κολύμβησης (400m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  5 Properties