Νεόδμητα Διαμερίσματα Δικαιάρχου Παγκράτι | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

MISO-MISO
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 
44τ.μ. – 82τ.μ
1/2/3  ΥΔ

Νεόδμητα Διαμερίσματα Παγκράτι

Νέο σύγχρονο κτήριο κατοικιών minimal αισθητικής και ενεργειακής κλάσης Α+ στο Παγκράτι.

Σε μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές της Αθήνας, στο Παγκράτι, η GREEN Properties σχεδίασε ένα συγκρότημα κατοικιών που αποτελείται από 18 διαμερίσματα και 9 Lofts minimal αισθητικής

Οι κατοικίες έχουν εμβαδό από 44 έως 82 τ.μ. ενώ ο αριθμός των υπνοδωματίων κυμαίνεται από 1 έως 3. Με μοναδική θέα προς την Ακρόπολη, ευρύχωρους, φωτεινούς χώρους και μεγάλα μπαλκόνια, το ακίνητο ξεχωρίζει στον οικιστικό ιστό της περιοχής, προσφέροντας άνεση και προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε κάτοικο της πρωτεύουσας.

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής και προσφέρει επίσης αμέτρητες επιλογές για διασκέδαση και ψυχαγωγία, χαρίζοντας μια σύγχρονη εμπειρία αστικής ζωής στο κέντρο της Αθήνας.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Τα προγράμματα CRAZY DEAL και ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ δεν συνδυάζονται, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).

Το κόστος εργασίας & υλικών για το διαμέρισμα Α1 είναι 12.000 €, για το διαμέρισμα Α3 είναι 8.000 €, για το διαμέρισμα Α4 είναι 8.000 €, για το διαμέρισμα Β1 είναι 8.000 €, για το διαμέρισμα B4 είναι 8.000 €, για το διαμέρισμα C1 είναι 8.000 €, για το διαμέρισμα C4 είναι 8.000 €, για το διαμέρισμα D1 είναι 8.000 €, για το διαμέρισμα D4 είναι 8.000 €, για το Loft E1 είναι 12.000 €, για το Loft E2 είναι 12.000 €, για το Loft E3 είναι 17.710 €, για το Loft E4 είναι 12.000 €, για το Loft E5 είναι 12.000 €, για το Loft F1 είναι 12.000 €, για το Loft F2 είναι 12.000 €, για το Loft F3 είναι 12.000 €, για το Loft F4 είναι 8.000 €, για το διαμέρισμα G1είναι 12.000 € , για το διαμέρισμα G2 είναι 8.000 €.


ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ: Σας δίνει τη δυνατότητα να προπληρώσετε μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει και να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.


ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ CRAZY DEAL: Σας προσφέρει επιλεγμένα ακίνητα σε ειδική τιμή και μεγάλη έκπτωση, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το σπίτι σας με το δικό σας στυλ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CRAZY DEAL, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ CRAZY DEAL ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα ασφαλείας
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία θερμότητας ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Κουζίνες/ Ντουλάπες Ιταλικής προέλευσης
  Είδη υγιεινής Ιταλικής προέλευσης

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Παγκράτι είναι από τις περιοχές του κέντρου που ξεχωρίζουν. Διαθέτει μικρά βιβλιοπωλεία, εμβληματικά σινεμά, μουσεία, εξαιρετικό φαγητό και πλούσια τοπική αγορά. Αποτελεί σημείο συνάντησης της παρέας, καθώς είναι φημισμένη περιοχή για τα ιδιαίτερα μαγαζιά της. Το Παγκράτι έχει τις περισσότερες πλατείες από κάθε άλλη περιοχή. Το Άλσος Παγκρατίου αποτελεί καθημερινή στάση για περίπατο ή γυμναστική για τους κατοίκους της περιοχής.
  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  • Το σπίτι σας (Δικαιάρχου 140-142)
  Supermarket (53m)
  Βενζινάδικο (400m)
  Πλατεία Αμβροσίου Πλυτά (450m)
  Παναθηναϊκό Στάδιο (1.5km)
  Κλειστό γήπεδο Μετς (650m)
  Μετρό Άγιος Ιωάννης (1.1km)

  Supermarket (300m)
  91ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών (350m)
  Παιδική Χαρά Άλσους Λογγίνου (900m)
  Φαρμακείο (70m)
  Εθνικός Κήπος (1.5km)
  17ο Λύκειο Αθηνών (700m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  3 Properties