EIRINIS RESIDENCE Αγία Παρασκευή | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

MISO-MISO
 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
89 τ.μ. – 146 τ.μ.
2/3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΟΙΞΗ ’25

EIRINIS RESIDENCE Αγία Παρασκευή

Στην πευκόφυτη περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η GREEN Properties δημιουργεί το σπίτι που ονειρεύεστε. Ένα καταφύγιο γαλήνης και υψηλής αισθητικής για να ζείτε την καθημερινότητας σας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών που περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα και 6 Lofts με σύγχρονο σχεδιασμό, γήινα χρώματα, λειτουργικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μεγάλα ανοίγματα και άπλετο φυσικό φως. Ο προσανατολισμός των διαμερισμάτων/ Lofts  και το κλιμακοστάσιο στο κέντρο του συγκροτήματος εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα τους.

Όλα τα διαμερίσματα/Lofts διαθέτουν υπόγειο πάρκινγκ ή πάρκινγκ πιλοτής. Xαρακτηριστικό του συγκροτήματός είναι ο μεγάλος ακάλυπτος φυτεμένος κήπος που μπορεί να αποτελέσει χώρο συνάντησης, ξεκούρασης και παιχνιδιού.

Περισσότερα

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Λιγότερα

Τα προγράμματα CRAZY DEAL και ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ δεν συνδυάζονται, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).

Το κόστος εργασίας & υλικών για το διαμέρισμα Α1 είναι 26.220€, για το Α2 είναι 25.250 €, για το Loft B1είναι 23.920 €,  για το Loft B3 είναι 23.912 €, για το Loft B4 είναι 21.265 €, για το διαμέρισμα C1 είναι 26.258 €, για το διαμέρισμα C2 είναι 25.577 €, για το Loft D1 είναι 34.680 € και για το Loft D2 είναι 35.895 €. 

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ: Σας δίνει τη δυνατότητα να προπληρώσετε μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει και να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ CRAZY DEAL: Σας προσφέρει επιλεγμένα ακίνητα σε ειδική τιμή και μεγάλη έκπτωση, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το σπίτι σας με το δικό σας στυλ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CRAZY DEAL, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ CRAZY DEAL ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

   Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής
  Θωρακισμένη/Πυράντοχη πόρτα
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου
  Smarthome
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
  Αυτόνομη αντλία ψύξης-θέρμανσης
  Φωτοβολταϊκα με σύστημα Net metering
  Προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας / λουτρού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η περιοχή της Αγίας Παρασκευής έχει ιδιαίτερο φυσικό κάλλος με πλούσια βλάστηση αλλά και άρτιο συγκοινωνιακό δίκτυο, διασυνδεόμενη με το Μετρό της Αθήνας και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο. Διαθέτει πληθώρα σχολείων και βρίθει από πλατείες, ελεύθερους χώρους και πάρκα. Η πευκόφυτη φύση της προσφέρεται για περπάτημα, ποδηλασία και πικ-νικ. Μάλιστα ο δρόμος από το βουνό συνεχίζει μέχρι το Δάσος της Καισαριανής. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάθε συνοικία έχει και τη δική της τοπική πλατεία μαζί με την τοπική της μικρο-αγορά. Στην κεντρική πλατεία της βρίσκεται και η ομώνυμη εκκλησία, ενώ αποτελεί και ένα από τα πιο καλαίσθητα και επισκέψιμα σημεία εστίασης.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Ειρήνης 35)
  Μετρό Αγίας Παρασκευής (1,2km)
  Supermarket (400m)
  Ραδιομέγαρο ΕΡΤ (1,1km)
  1ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής (800m)
  Supermarket (650m)

  Πλατεία Αγίας Παρασκευής (550m)
  Φραμακείο (550m)
  Τράπεζα (650m)
  Φαρμακείο (650m)
  Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής (450m)
  Τράπεζα (450m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  2 Properties