Νεόδμητα Διαμερίσματα Φιλολάου Παγκράτι | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 
55 τ.μ. – 132 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ

Νεόδμητα Διαμερίσματα Παγκράτι

Νέο σύγχρονο κτήριο κατοικιών minimal αισθητικής και ενεργειακής κλάσης Α+ στο Παγκράτι.

Στη δημοφιλή περιοχή του Παγκρατίου σχεδιάσαμε ένα κτήριο κατοικιών με θέα στον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ των αστικών ανέσεων και της καθημερινής ευημερίας, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για το νέο σας σπίτι.

Το κτήριο αποτελείται από 10 διαμπερή διαμερίσματα, ενεργειακής κλάσης Α+ με μεγάλα ανοίγματα που προσφέρουν φυσικό φως στο εσωτερικό τους. Διαθέτει θέσεις στάθμευσης στη pilotis και στα υπόγεια, με τη χρήση lift, καθώς και αποθήκες.

Κύρια χαρακτηριστικά του εξωτερικού σχεδιασμού του κτηρίου είναι οι γήινες αποχρώσεις, οι καθαρές γραμμές και η συμμετρία που προσφέρουν ένα αρμονικό περιβάλλον με μοντέρνο χαρακτήρα.

Περισσότερα

Επιλέγοντας το σπίτι σας από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in-house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται και σε αυτό το έργο μας .Η εξωτερική όψη του κτηρίου είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται μεγάλα ανοίγματα προς όλες τις κατευθύνσεις και να ευνοούν τη διαμπερότητα και το φυσικό φωτισμό σε κάθε διαμέρισμα. Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, η εγκατάσταση θερμοπρόσοψης 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου, τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου καθώς και οι αντλίες ψήξης θέρμανσης διασφαλίζουν οικονομία στην ενεργειακή κατανάλωση αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Λιγότερα

Τα προγράμματα CRAZY DEAL και ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ δεν συνδυάζονται, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).

Το κόστος εργασίας & υλικών για το διαμέρισμα Β1 είναι 22.143 €, για το διαμέρισμα D1 είναι 24.315 €, για το Loft E1 είναι 23.361 €, για το Loft E2 είναι 19.730 €, για το Loft F1 είναι 23.361 € και για το Loft F1 είναι 19.730 €.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ CRAZY DEAL ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ

2 Properties

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Παγκράτι είναι από τις περιοχές του κέντρου που ξεχωρίζουν.  Διαθέτει μικρά βιβλιοπωλεία, εμβληματικά σινεμά, μουσεία, εξαιρετικό φαγητό και πλούσια τοπική αγορά. Αποτελεί σημείο συνάντησης της παρέας, καθώς είναι φημισμένη περιοχή για τα ιδιαίτερα μαγαζιά της. Το Παγκράτι έχει τις περισσότερες πλατείες από κάθε άλλη περιοχή. Το Αλσος Παγκρατίου αποτελεί καθημερινή στάση για περίπατο ή γυμναστική για τους κατοίκους της περιοχής.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Φιλολάου 181)
  Supermarket (130m)
  Βενζινάδικο (35m)
  Πλατεία Αγ. Αρτεμίου (180m)
  Παναθηναϊκό Στάδιο (1,4km)
  Κλειστό γήπεδο Μετς (600m)
  Μετρό Άγιος Ιωάννης (750m)

  Supermarket (180m)
  91ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών (170m)
  Πλατεία Πλυτά (200m)
  Φαρμακείο (63m)
  Εθνικός Κήπος (1,4km)
  Άλσος Παγκρατίου (1,3km)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  2 Properties