HEAVEN RESIDENCE Άλιμος | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/LOFTS 
77τ.μ. – 123τ.μ
2-3 ΥΔ
pdf_icon

HEAVEN RESIDENCE Άλιμος

Σύγχρονο Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής στον Άλιμο 

Στον κοσμοπολίτικο Άλιμο, στα νότια προάστια της Αθήνας, η GREEN Properties δημιούργησε το επιβλητικό HEAVEN Residence. Αυτό το ολοκαίνουριο συγκρότημα κατοικιών, με την εκλεπτυσμένη minimal αισθητική του, αποτελείται από 12 κατοικίες.

Σε αρμονία με το περιβάλλον, οι μεγαλοπρεπείς κήποι με τις ονειρεμένες πισίνες προσφέρουν καθημερινά στιγμές χαλάρωσης στους ενοίκους. Επιπλέον, τα διαμπερή διαμερίσματα με τα μεγάλα ανοίγματα επιτρέπουν τη φυσική διαφοροποίηση του φωτισμού και τον αερισμό των χώρων. Τέλος, οι καθαρές γραμμές χαρίζουν μοντέρνο χαρακτήρα στο κτήριο, ενώ η συμμετρία στον κεντρικό άξονα αιχμαλωτίζει την προσοχή, δημιουργώντας μια αρμονική εικόνα.

Αυτό το μοναδικό συγκρότημα βρίσκεται πολύ κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και μόλις 1 χλμ από τη θάλασσα και την παραλία του Αγίου Κοσμά. Άλλοι δημοφιλείς, κοντινοί προορισμοί είναι το The Ellinikon Experience Park και ο λόφος Πανί.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
   

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  O Αλιμος βρίσκεται κατά μήκος της γραφικής Αθηναϊκής Ριβιέρας. Με αμμώδεις παραλίες, άνετους πεζόδρομους και μια πλούσια ζωή κοντά στη θάλασσα, αυτή η περιοχή προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό χαλάρωσης και αστικής άνεσης. Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και μια πληθώρα δραστηριοτήτων αναψυχής, ο Άλιμος είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ένα παραθαλάσσιο μέρος να μείνουν χωρίς να χρειάζεται να χάσουν τα πλεονεκτήματα της πόλης.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  • Το σπίτι σας (Μαρίνου Αντύπα 16)
   The Ellinikon Experience Park (3.3km)
  Παιδική χαρά The Ellinikon Experience Park (2.6km)
  Παραλία Αγ. Κοσμά (2.9km)
  Αθλητικό Κέντρο Νέων Αγίου Κοσμά (2.2km)
  Σταθμός Μετρό Αργυρούπολη (1.9km)
  Supermarket (550m)
  Φαρμακείο (800m)
  Στάση Λεωφορείου (400m)

  Λόφος Πανί (850m)
   Μουσικό Σχολείο Αλίμου (750m)
  Λόφος Τρουμπάρη (900m)
  Σταθμός Μετρό Ελληνικού (2.9m)
  International Metropolitan School- Kindergarten (270m)
  2ο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αλίμου (500m)
  Παραλία Καλαμακίου (2km)
  •  1ο Δημοτικό Σχολέιο Αλίμου (1.8km)
  1ο Λύκειο Αλίμου (2.1km)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ