Νεόδμητα Διαμερίσματα Καποδιστρίου Πεύκη | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ \
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
112 τ.μ. – 145 τ.μ.
3 ΥΔ ΜΕ ROOF GARDEN
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’23

Νεόδμητα Διαμερίσματα Καποδιστρίου Πεύκη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στην Πεύκη.

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην Πεύκη, σε μια ήσυχη γειτονιά με έντονο  το πράσινο στοιχείο, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που έρχεται για να εντυπωσιάσει.

Σε ένα οικόπεδο με άριστο προσανατολισμό που μας έφερε μπροστά σε δύο αρχιτεκτονικές προκλήσεις: η πρώτη αφορούσε στη διαχείριση ενός έντονα επικλινούς εδάφους που οδήγησε τελικά στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με σχήμα ‘’αγκαλιάς’’ η οποία περιβάλει το κτήριο με τη μορφή πρανούς. Η δεύτερη πρόκληση ήταν η  αντιμετώπισή του ως βασικό συνθετικό στοιχείο.

Το κέλυφος του κτηρίου σχηματίζει μία μίνιμαλ και στιλβωμένη μορφή, που χαρακτηρίζεται από λιτές και λευκές οριζόντιες χαράξεις και οδηγεί τους μελετητές να σχεδιάσουν, με αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί ως “εκλεπτυσμένη πολυτέλεια”.

Η πρόσοψη ξεχωρίζει, επιτυγχάνοντας να δημιουργήσει μια μοναδική και κομψή εμφάνιση. Το λευκό περίβλημα σε συνδυασμό με τα κάθετα και οριζόντια διακοσμητικά μεταλλικά στοιχεία και τον φωτισμό Led στις οροφές, δημιουργούν μια λυρική και αρμονική κίνηση, που φαινομενικά “χορεύει” και αποπνέει  ζωή.

Περισσότερα

Η αρχιτεκτονική προσέγγιση γίνεται με γνώμονα τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητας, τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων και την  ένταξη του πράσινου στοιχείου στη μελέτη.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών ψύξης και θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  High- end Frameless κουφώματα αλουμινίου
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου
  Κεντρική Κεραία
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Αυτόνομη αντλία ψύξης – θέρμανσης
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smarthome
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Παρά τη μικρή της έκταση, η Πεύκη, διαθέτει μεγάλα άλση και πολλούς χώρους πρασίνου που είναι ιδανικά για βόλτες και την καθημερινή σας χαλάρωση. Είναι μια ήσυχη περιοχή με πολλά ποιοτικά μαγαζιά και κεντρική αγορά για τις καθημερινές σας ανάγκες.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Καποδιστρίου 14)
  Φαρμακείο (400m)
  Ελληνική Σχολή Αγ. Ιωσήφ (110m)
  2ο Δημοτικό Πεύκης (500m)
  Super Market (1400m)
  Άλσος Κατσιμπάλη – Μορέλα (400m)

  Super Market (600m)
  2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης (650m)
  Δημοτικό Πάρκο (800m)
  Δημαρχείο Πεύκης (750m)
  Παιδικός Σταθμός (550m)
  Δημοτικό Γήπεδο Πεύκης (1100m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  12 Properties