Νεόδμητα Διαμερίσματα Κασταμονής Νέο Ηράκλειο | GREEN Properties
65 τ.μ. – 158 τ.μ.
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
1/2/3/4 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’24
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Κασταμονής Νέο Ηράκλειο

Σύγχρονες κατοικίες ενεργειακής κλάσης Α+ και minimal αισθητικής στο Νέο Ηράκλειο.

H GREEN Properties δημιούργησε ένα minimal κτήριο σύγχρονων κατοικιών στην περιοχή του Νέου Ηράκλειου. Πρόκειται για 14 ευρύχωρα διαμερίσματα που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια ονειρική εμπειρία ζωής σε εσάς και τους αγαπημένου σας.

Το κτήριο είναι στρατηγικά σχεδιαμένο ώστε να συνδυάζει άπλετο φυσικό φως αλλά και   ιδιωτικότητα με τη τοποθέτηση του κλιμακοστασίου στο κέντρο του.

Η λειτουργικότητα των χώρων αποτέλεσε σημαντική σχεδιαστική παράμετρο, ενώ η πλήρης εκμετάλλευση των περιβαλλοντικών συνθηκών βοήθησε στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα, με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Περισσότερα

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης/θέρμανσης
  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  THERMOMONOSIΘερμομόνωση για ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας
  Φωτοβολταϊκό σύστημα Net Metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Smart home
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
  private_pools_iconΙδιωτικές πισίνες
  Eνεργειακό κτήριο κλάσης Α+

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Νέο Ηράκλειο είναι ένα προάστιο με πράσινο, πλούσια συγκοινωνία και έντονη πολιτιστική δραστηριότητα. Η κεντρική πλατεία διαθέτει πολλές επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό καθώς και το ανοικτό θέατρο, όπου συχνά πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ και εκθέσεις. Στο  κέντρο του δήμου θα βρείτε τον Σταθμό του Μετρό Νέο Ηράκλείο (Γραμμή 3)  και στη βόρεια πλευρά του τον Σταθμό Νέο Ηράκλειο του Προαστιακού.  Επιπλέον, το Νέο Ηράκλειό διαθέτει πλήθος λεωφορειακών γραμμών προς τους όμορους δήμους, καθώς και τη δημοτική συγκοινωνία με αφετηρία τον σταθμό του ηλεκτρικού.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Κασταμονής 45)
  Super market (270m)
  Tράπεζα (650m)
  Παιδική Χαρά (450m)
  7ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ηρακλείου (550m)

  Annie’s School (550m)
  Φαρμακείο (300m)
  Πάρκο (950m)
  Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (1,4km)
  Super market (400m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ