Νεόδμητα Διαμερίσματα Κέντρο Αθήνας | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 
43 τ.μ. – 138 τ.μ.
1-3 ΥΔ
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Κέντρο Αθήνας

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, υψηλής αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας.

Σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, η GREEN Properties δημιούργησε ένα νέο σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής, που παρέχει στους κατοίκους της άμεση πρόσβαση στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, προσφέροντας τους μια άνετη και ποιοτική καθημερινότητα.

Όλοι οι χώροι διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα προκειμένου να υπάρχει αρμονική σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επιπλέον, υπάρχουν θέσεις στάθμευσης στην pilotis αλλά και στο υπόγειο, όπου η πρόσβαση των αυτοκινήτων γίνεται με ανελκυστήρα (car lift).

Επίσης, το κτήριο είναι εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες και φωτοβολταϊκά στη στέγη συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και προσφέροντας ενεργειακή ασφάλεια.

Η πρόσοψη του κτηρίου χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και συμμετρία, με γήινες αποχρώσεις που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική του.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Ο Κολωνός είναι μία μεγάλη και ιστορική γειτονιά του Δήμου Αθηναίων. Εξυπηρετείται από τη γραμμή 2 του Μετρό και τον Σταθμό Λαρίσης, αλλά και από τη γραμμή του Ηλεκτρικού και τον Σταθμό Αττική. Η Ακαδημία Πλάτωνος και ο Λόφος Σκουζέ δίνουν ζωντάνια στην περιοχή με πολύ πράσινο, καφετέριες και μικρά καταστήματα. Επίσης, σε ένα υπέροχο πέτρινο κτήριο, βρίσκεται και το θέατρο “Επί Κολωνώ”.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόστασή τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Λ. Κωνσταντινουπόλεως 275)
  Μετρό Σταθμός Λαρίσης (300m)
  Μετρό Μεταξουργείο (800m)
  127ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (120m)
  Φαρμακείο (300m)

  Supermarket (200m)
  Φαρμακείο (350m)
  Τράπεζα (600m)
  Εστιατόρια (550m)
  Θέατρο Επί Κολωνώ (350m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ