Νεόδμητα Διαμερίσματα Λεωφόρος Αμαρουσίου Νέο Ηράκλειο | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
86 τ.μ. – 121 τ.μ.
2/3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’24

Νεόδμητα Διαμερίσματα Λεωφόρος Αμαρουσίου Νέο Ηράκλειο

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στο Νέο Ηράκλειο.

Κατασκευάζεται σε ένα προνομιακό οικόπεδο, με πρωταρχική επιδίωξη την τοποθέτησή του σε περίοπτη θέση,  κεντρικά του οικοπέδου, ώστε να δοθεί χώρος περιμετρικά στην ανάπτυξη του πρασίνου και στην ενσωμάτωσή του στη μελέτη .

Η σύλληψη της ιδέας προήλθε ως μία σύνθεση όγκων, οι οποίοι ακολουθούν την μορφολογία του ‘’καθρέπτη’’ ενώ σε οριζόντιο επίπεδο διατάσσονται περιμετρικά, ‘’αγκαλιάζοντας’’  το κεντρικό αίθριο, που λειτουργεί ως πυρήνας ζωτικής σημασίας για το κτήριο.

Το αίθριο ξεκινάει από το υπόγειο ώστε να προσφέρει φωτισμό και αερισμό. Το στοιχείο του πρασίνου στους κοινόχρηστους χώρους της πισίνας και του γυμναστήριου, έχουν ως αποτέλεσμα ο εσωτερικός χώρος να διαχέεται προς τον εξωτερικό. Τα μεγάλα υαλοστάσια, συμβάλλουν με τον ίδιο τρόπο, καθώς ενισχύουν τα μη εμφανή όρια και επιτρέπουν  στο φυσικό φως να εισέλθει άπλετα στο κτήριο.

Ο σχεδιασμός κινήθηκε σε απλές γεωμετρικές γραμμές ακολουθώντας τις τάσεις της σύγχρονης minimal αισθητικής. Αυτό οδήγησε στη χρήση επιφανειών σε λευκούς και σκούρους χρωματικούς τόνους. Η επιλογή των σκουρόχρωμων περσίδων, που ενισχύουν και συμπληρώνουν εκφραστικά το κτήριο, έχει διπλό ρόλο καθώς παράλληλα προστατεύουν ρυθμίζοντας το φως και τον αέρα, που εισέρχεται στον χώρο, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες εναλλαγές σκίασης και φωτισμού.

Περισσότερα

Η λειτουργικότητα των χώρων αποτέλεσε σημαντική σχεδιαστική παράμετρο, ενώ η πλήρης εκμετάλλευση των περιβαλλοντικών συνθηκών βοήθησε στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα, με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτοβολταϊκό σύστημα Net Metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Θωρακισμένη/πυράντοχη πόρτα
  Αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης/θέρμανσης
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smart home
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Eνεργειακό κτήριο κλάσης Α+
  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Νέο Ηράκλειο είναι ένα προάστιο με πράσινο, πλούσια συγκοινωνία και έντονη πολιτιστική δραστηριότητα. Η κεντρική πλατεία διαθέτει πολλές επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό καθώς και το ανοικτό θέατρο, όπου συχνά πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ και εκθέσεις. Στο  κέντρο του δήμου θα βρείτε τον Σταθμό του Μετρό Νέο Ηράκλείο (Γραμμή 3)  και στη βόρεια πλευρά του τον Σταθμό Νέο Ηράκλειο του Προαστιακού.  Επιπλέον, το Νέο Ηράκλειό διαθέτει πλήθος λεωφορειακών γραμμών προς τους όμορους δήμους, καθώς και τη δημοτική συγκοινωνία με αφετηρία τον σταθμό του ηλεκτρικού.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Λ. Αμαρουσίου 6)
  Super market (400m)
  Tράπεζα (260m)
  Γυμναστήριο (140m)
  1 Λύκειο & Γυμνάσιο Ηρακλείου (1500m)
  Πλ. Αγίου Λουκά (450m)

  Υellow tennis club (900m)
  Φαρμακείο (500m)
  Πάρκο Δ. Ηρακλείου (300m)
  Δημοτικό Γήπεδο Ηρακλείου (1700m)
  Γυμναστήριο (300Χm)
  Super market (600m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  2 Properties