Νεόδμητα Διαμερίσματα Λυκίας Νέα Ιωνία | GREEN Properties
 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
48 τ.μ. – 159 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’25 
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Λυκίας Νέα Ιωνία

Σύγχρονες κατοικίες ενεργειακής κλάσης Α+ και minimal αισθητικής στην Νέα Ιωνία.

Το νέο έργο της GREEN Properties στη Νέα Ιωνία έρχεται για να ενισχύσει την έννοια του του ευ ζην στην πόλη και στην καθημερινότητα.

Πρόκειται για 16 διαμπερείς κατοικίες  που χαρίζουν στους κατοίκους τους ιδιωτικότητα τοποθετώντας το κεντρικό κλιμακοστάσιο στο κέντρο του κτηρίου.

Οι ισόγειες κατοικίες διαθέτουν κήπους αποκλειστικής χρήσης προσφέροντας μια όαση χαλάρωσης και άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Το φυτεμένο δώμα κοινόχρηστης χρήσης, οι καθαρές γραμμές και οι γήινες αποχρώσεις του κτηρίου συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που αποπνέει ζεστασιά και ευφορία.

Περισσότερα

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από́ την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά́ με βάση το προσωπικό́ σας γούστο αλλά́ και να επιλέξετε τα υλικά́ με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή́ υποστήριξη της ειδικά́ καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

 

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό́ των κτηρίων για φυσικό́ φως, σε συνδυασμό́ με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό́ κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά́ κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά́ και μείωση του περιβαλλοντικού́ αποτυπώματος.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης-θέρμανσης
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smart home
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Νέα Ιωνία αποπνέει την αίσθηση της παλιάς γειτονιάς, με τα παραδοσιακά σπίτια και το πράσινο. Τα στέκια της έχουν έντονο χαρακτήρα και προσφέρουν πολλές και διαφορετικές επιλογές διασκέδασης. Αποτελεί τόπο καταγωγής μερικών από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας. Το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και προσφέρεται για βόλτα, περπάτημα, τρέξιμο, παιχνίδι, χαλάρωση και γυμναστική.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Λυκίας 23 & Σειζάνη 26)
  13ο Δημοτικό Σχολείο (400m)
  Φαρμακείο (950m)
  Supermarket (550m)
  Θερινό σινεμά (550m)

  2ο Δημοτικό Σχολείο (700m)
  Mετρό Ηρακλείου (1km)
  Φαρμακείο (180m)
  5ο Γυμνάσιο (550m)
  Supermarket (260m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ