MOREA RESIDENCE Γλυφάδα | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

MISO-MISO
 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
135 τ.μ. – 164 τ.μ.
3 ΥΔ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ’24

MOREA RESIDENCE Γλυφάδα

Σύγχρονο Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής στην Γλυφάδα

Σε μια ήσυχη γειτονιά των νότιων προαστίων στην Γλυφάδα, δημιουργήσαμε το MOREA RESIDENCE, ένα κτήριο κατοικιών που έρχεται για να ξεχωρίσει με τον δυναμισμό και την minimal αισθητική του. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του προσέγγιση υπόσχεται να προσελκύσει όλα τα βλέμματα. 

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία με εφόδια ένα γωνιακό οικόπεδο, η αρχιτεκτονική προσέγγιση γίνεται με γνώμονα την ιδιωτικότητα των ιδιοκτητών, τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων και  την  ένταξη του πράσινου και του υγρού στοιχείου στην μελέτη. 

Η αρχιτεκτονική του κτηρίου χαρακτηρίζεται από γεωμετρική απλότητα που συνδυάζεται με έναν μοναδικό τρόπο με μια φουτουριστική, σχεδόν γλυπτική κίνηση στην όψη του κτηρίου, που μοιάζει να περιστρέφεται, να ανυψώνεται και τελικά να διαδρά με τον περιβάλλοντα χώρο.   

Μέριμνα και βασικός στόχος μας είναι το κτήριο να εντάσσεται αρμονικά στο οικιστικό περιβάλλον. Για τον λόγο αυτόν δημιουργήσαμε ένα κτήριο πανταχόθεν ελεύθερο με το πράσινο στοιχείο να υπερτερεί στην μελέτη, βελτιώνοντας το ενεργειακό μας αποτύπωμα και ταυτόχρονα το μικροκλίμα της περιοχής.

Περισσότερα

Η παλέτα που διαμορφώνει το εξωτερικό του κτηρίου αποτελείται από λευκό περίβλημα, με το συμπαγές στηθαίο του να κατεβαίνει με έντονη κλίση, καθώς εναλλάσσεται με το γυάλινο στοιχείο, δίνοντας μια δυναμική μορφή στο συνολικό κτηριακό όγκο. Ο κύριος όγκος του κτηρίου παραμένει σε ανοιχτό γκρι τόνο, ενώ το κεντρικό κλιμακοστάσιο σε μαύρο, δημιουργώντας οπτικά δύο ξεχωριστούς όγκους που συνυπάρχουν. Τοποθετούνται διακοσμητικά πλαίσια ως συνέχεια των λευκών εξωστών, τα οποία αγκαλιάζουν το κλιμακοστάσιο και το κτήριο, δημιουργώντας την αίσθηση της ενότητας και της ισορροπίας σε ένα σύμπλεγμα όγκων και χρωματικών τόνων. Η αντίθεση του λευκού και του μαύρου χρώματος των στοιχείων προσδίδει έναν δυναμικό χαρακτήρα μέσα στη σύνθεση. Επίσης, η ύπαρξη των μεγάλων ανοιγμάτων ενισχύει τον φυσικό φωτισμό των χώρων, ενώ σε συνδυασμό με τη χρήση του γυαλιού στους εξώστες, βοηθά στην επικοινωνία με τον έξω χώρο.

Ιδιαίτερη πρόκληση υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και με μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων με βασικό πλεονέκτημα τον ενεργειακό συμψηφισμό, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

Τα προγράμματα CRAZY DEAL και ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ δεν συνδυάζονται, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).
Το κόστος εργασίας & υλικών για το Loft D1 είναι 35.292 €.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ: Σας δίνει τη δυνατότητα να προπληρώσετε μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει και να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ CRAZY DEAL: Σας προσφέρει επιλεγμένα ακίνητα σε ειδική τιμή και μεγάλη έκπτωση, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το σπίτι σας με το δικό σας στυλ.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CRAZY DEAL, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ CRAZY DEAL ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  High- end Frameless κουφώματα αλουμινίου
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Νet-Metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης- θέρμανσης
  Smart home
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
  Προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Γλυφάδα είναι μια από τις πιο θεμιτές γειτονιές των Νοτίων Προαστίων καθώς συνδυάζει την ησυχία και την ευκολία αφού βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά και τα κέντρα διασκέδασης έχοντας άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους.
  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Μωρέως 7)
  Metro Ελληνικό (850m)
  Supermarket (850m)
  Mediterraneo Hospital (600m)
  Τράπεζα (950m)
  Φαρμακείο (280m)

  Φαρμακείο (700m)
  Supermarket (450m)
  Γυμναστήριο (290m)
  Σχολείο Ευρωπαϊκό Πρότυπο (850m)
  Πάρκο Ελληνικού (1,1km)
  Γενική Ταχυδρομική Γλυφάδας (550m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  3 Properties