OASIS RESIDENCE Γλυφάδα | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

MISO-MISO
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 
123τ.μ. – 184τ.μ
3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΟΙΞΗ ’26

OASIS RESIDENCE Γλυφάδα

Σύγχρονο Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής στην Γλυφάδα

Η GREEN Properties παρουσιάζει το OASIS Residence, ένα νέο συγκρότημα 12 κατοικιών στη Γλυφάδα.

Οι πολυτελείς κατοικίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή jacuzzi δημιουργώντας μια όαση απόλαυσης που αποτέλεσε έμπνευση και για την ονομασία του συγκροτήματος. Κάθετα ξύλινα στοιχεία ενισχύουν την εικόνα της πρόσοψης και ο γραμμικός φωτισμός κάνει το κτήριο ακόμα πιο ελκυστικό τη νύχτα.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά στην παραλία της Γλυφάδας και στο Golf Club. Διαθέτει άμεση πρόσβαση στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και είναι σε κοντινή απόσταση από σχολικά συγκροτήματα.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).

Το κόστος εργασίας & υλικών  για το διαμέρισμα Α1 είναι 23.475 €, για το Loft B4 είναι 23.904 €, για το Loft B5 είναι 23.893 €, για το Loft C1 είναι 35.632 €, για το Loft C2 είναι 31.112 €, για το Loft C3 είναι 31.457 €.


ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ: Σας δίνει τη δυνατότητα να προπληρώσετε μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει και να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.


ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ CRAZY DEAL: Σας προσφέρει επιλεγμένα ακίνητα σε ειδική τιμή και μεγάλη έκπτωση, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το σπίτι σας με το δικό σας στυλ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CRAZY DEAL, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ CRAZY DEAL ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
   

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Γλυφάδα είναι μια από τις πιο επιθυμητές γειτονιές των Νοτίων Προαστίων καθώς συνδυάζει την ησυχία και την ευκολία αφού βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά και τα κέντρα διασκέδασης έχοντας άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  • Το σπίτι σας (Αϊδινίου 23)
   The Ellinikon Experience Park (2km)
   Supermarket (500m)
   Φαρμακείο (350m)
   Μετρό Ελληνικού (1.2km)
   2ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού (1.6km)
   Παραλία Γλυφάδας (2.1km)
   Πάρκο Ευρυάλης (200m)

   Γκόλφ Γλυφάδας (950m)
   1ο ΕΠΑΛ Ελληνικού (1.5km)
   Φαρμακείο (550km)
   Ιδιωτικό Νοσοκομείο (600m)
   Πάρκο Ελληνικού (1.7km)
   Μαρίνα Αγίου Κοσμά (3.1km)
  • 3ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (1.7km)
  • Padel Club (550m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  3 Properties