Νεόδμητα Διαμερίσματα Παναγιωταρά Γκύζη | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
66 τ.μ. – 119 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΟΙΞΗ ’24
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Παναγιωταρά Γκύζη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών,  minimal αισθητικής στο Γκύζη, κοντά στην πλατεία.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κτήριο στην «καρδιά» της Αθήνας, στο Γκύζη.  Μορφολογικά επιχειρήθηκε η ενσωμάτωση του κτηρίου στον ήδη υπάρχοντα αστικό ιστό. Ο δυτικός προσανατολισμός του, η διαμπερότητα των διαμερισμάτων και η  μίνιμαλ αισθητική συνθέτουν εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που καθόρισαν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Η ιδέα της αρχιτεκτονικής σύνθεσης του κτηρίου είχε ως αφετηρία έναν ορθογώνιο κτηριακό όγκο που διακατέχεται από τη συνεχόμενη κίνηση μεταξύ τους και τη διείσδυση όγκων και επιφανειών. Τόσο τα οριζόντια, όσο και τα κατακόρυφα γραμμικά στοιχεία του κελύφους  σχηματίζουν ένα στιλβωμένο αντικείμενο, τονίζοντας τη μίνιμαλ αρχιτεκτονική γλώσσα που επιλέχθηκε για τον σχεδιασμό.

Έξω από τον κύριο όγκο τυλίγεται μία δεύτερη «επιδερμίδα», η οποία αποτελείται από μία σύνθεση εξωστών και αρχιτεκτονικών προεξοχών. Ο διάλογος που αναπτύσσεται μεταξύ τους,  ο συνδυασμός των  σκούρων πλαισίων με τους ανοικτόχρωμους εξώστες και των μεγάλων ανοιγμάτων με τη λειτουργική ιδιωτικότητα, δημιουργούν την απόλυτη κίνηση και ισορροπίας στην όψη του κτηρίου.

Περισσότερα

Έχοντας σαφή φιλοσοφία για την αρχιτεκτονική και τις αρχές σχεδιασμού του κτηρίου, η μελέτη καταφέρνει να ξεχωρίσει, εστιάζοντας το ενδιαφέρον της στη λειτουργικότητα, καθώς και στην αίσθηση άνεσης των χώρων.

Ιδιαίτερη πρόκληση υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη  Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Smarthome
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Κεντρική Κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Γκύζη αποτελεί κεντρική συνοικία της Αθήνας, πολύ κοντά στο Πεδίον του Άρεως που αποτελεί σημείο αναφοράς του κέντρου. Έχει εύκολη πρόσβαση στο μετρό Αμπελόκηποι και στον Άρειο Πάγο. Μια βόλτα στα στενά του θα σας δώσει αμέσως την αίσθηση της γειτονιάς.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Παναγιωταρά 60)
  Super Market (240m)
  Pet Shop (300m)
  Κέντρο Υγείας (650m)
  Super Market (600m)
  Κινηματογράφος (700m)

  Super Market (450m)
  105ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (750m)
  24ο Γυμνάσιο Αθηνών (900m)
  Ελπίς Γενικό Νοσοκομείο (900m)
  Super Market (750m)
  Super Market (500m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ