Νεόδμητα Διαμερίσματα Πατρών Πειραιάς | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/LOFTS 
45 τ.μ. – 64 τ.μ.
1/2 ΥΔ
 
 
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Πατρών Πειραιάς

Σύγχρονες κατοικίες ενεργειακής κλάσης Α+ στον Πειραιά.

Σε μια ήσυχη γειτονιά στον Πειραιά, επί της οδού Πατρών 76, δημιουργήσαμε ένα νέο, εντυπωσιακό κτήριο με Lofts & οροφοδιαμερίσματα.

Το συγκρότημα ξεχωρίζει για τη minimal αισθητική του και η ενεργειακή απόδοση Α+ διασφαλίζει την οικονομικά αποδοτική λειτουργία του. Κάθε κατοικία έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να προσφέρει ιδιωτικότητα, ενώ τα διαμερίσματα από τον 5ο όροφο και πάνω έχουν απρόσκοπτη θέα. Επιπλέον, ο νότιος προσανατολισμός του κτιρίου εξασφαλίζει το φως του ήλιου καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μια ζεστή και φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

Βρίσκεται σε προνομιακή θέση με άμεση πρόσβαση στο λιμάνι του Πειραιά και κοντά σε κεντρικές οδικές αρτηρίες (Πειραιώς, Πέτρου Ράλλη). Είναι σε κοντινή απόσταση από τον Λόφο Σελεπίτσαρι και το Άλσος Βώκου που δίνουν την ευκαιρία στους ενοίκους για αναψυχή και απόδραση από την καθημερινότητα.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
   

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Τα Ταμπούρια βρίσκονται στη πόλη του Πειραιά και συνδυάζουν τη γοητεία της θάλασσας με την αστική ευκολία. Η περιοχή είναι κοντά στο πολυσύχναστο λιμάνι του Πειραιά, έναν κόμβο θαλάσσιας δραστηριότητας και μια πύλη προς τα ελληνικά νησιά. Η γειτονιά είναι επίσης ένα γαστρονομικό καταφύγιο με παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν απολαυστικά θαλασσινά και τοπικές λιχουδιές.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Πατρών 76)
  Supermarket (350m)
  Φαρμακείο (240m)
  Εστιατόριο (110m)
  43° Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (120m)
  Κατράκειο Θέατρο (1.2km)
  Δημοτικό Κολυμβητήριο  (2.1km)

  Λιμάνι Πειραιά (2.1km)
  Supermarket (400m)
  4° Γυμνάσιο Πειραιά (180m)
  Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου (650m)
  Τράπεζα (550m)
  Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Πειραιά (2.5km)
  Μετρό Πειραιά (2.6km)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ