Νεόδμητα Διαμερίσματα Ρήγα Φεραίου Κερατσίνι | GREEN Properties
 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
87 τ.μ. – 143 τ.μ.
1/2 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’24
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Ρήγα Φεραίου Κερατσίνι

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στο Κερατσίνι

Στο Κερατσίνι, με μια περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στον εμπορικό άξονα που οδηγεί στο λιμάνι, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που έρχεται για να εντυπωσιάσει.

Πρόκληση για εμάς, στην συνθετική διαδικασία, αποτέλεσε το ιδιαίτερο περίγραμμα του οικοπέδου, που έδωσε το έναυσμα για την εισαγωγή καμπύλων στοιχείων στη γεωμετρία της κάτοψης. Γίνεται διαμόρφωση δύο καθαρών ζωνών κατοίκησης, που αναπτύσσονται γύρω από το χαρακτηριστικό καμπύλο σχήμα του κλιμακοστασίου. Όλοι οι χώροι των κατοικιών, διατάσσονται με τρόπο που να εξασφαλίζεται η απευθείας εκτόνωσή τους σε εξώστες και ανοίγματα, ώστε να επιτυγχάνονται οι ιδανικές συνθήκες φυσικού φωτισμού και αερισμού.

Επιδίωξη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ήταν η απλότητα στην ογκοπλασία του κτηρίου. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και της minimal αισθητικής, το έργο αυτό καταφέρνει να ξεχωρίσει με μια άκρως εντυπωσιακή όψη.

Περισσότερα

Η παλέτα που διαμορφώνει το εξωτερικό του κτηρίου είναι λευκά και σκουρόχρωμα στηθαία και εξώστες που τοποθετούνται με εναλλασσόμενο ρυθμό και προσδίδουν απόλυτη αρμονία και ρυθμική αλληλουχία ενώ το ίδιο το κέλυφος διατηρείται σε ήπιους χρωματικούς τόνους. Καθοριστικό ρόλο επίσης στο τελικό αποτέλεσμα του σχεδιασμού έπαιξε η μελέτη φωτισμού, που στο συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής σύνθεσης από τα πρώτα στάδιά της, εντάσσοντας σε πολλά σημεία της μελέτης την έννοια του τεχνητού φωτισμού led με ομοιομορφία και δυναμικότητα.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, με την συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων με βασικό πλεονέκτημα τον ενεργειακό συμψηφισμό, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλίες θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/Πυράντοχη πόρτα
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτοβολταϊκά συστήματα με σύστημα net metering
  Σύγχρονος σχεδιασμός minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας / λουτρού
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης – θέρμανσης
  Smart home
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το ακίνητο βρίσκεται στο Κερατσίνι σε ιδανική τοποθεσία και σε σύντομο χρόνο μπορεί κανείς να βρεθεί σε πολύ κεντρικά σημεία. 

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Ρήγα Φεραίου 82)
  Supermarket (140m)
  Σχολείο (400m)
  Φαρμακείο (71m)
  Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (450m)
  Αττικό Ωδείο Παράρτημα (400m)

  Γυμναστήριο (550m)
  Τράπεζα (700m)
  ΚΕΠ Δήμου Κερατσινίου (850m)
  Αθλητικό Πάρκο (600m)
  Supermarket (450m)
  Φαρμακείο (450m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ