ROCK SEA RESIDENCE Ερμιόνη Αργολίδας Πελοποννήσου | GREEN Properties
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
144 τ.μ. – 155 τ.μ.
3 ΥΔ ΜΕ ΚΗΠΟ &ΠΙΣΙΝΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’24

ROCK SEA RESIDENCE Ερμιόνη Αργολίδας Πελοποννήσου

Η GREEN Properties επεκτείνει τη δραστηριότητα της σχεδιάζοντας για πρώτη φορά εξοχικές κατοικίες στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Σε μια καταπράσινη περιοχή – μία ανάσα από τη παραλία της Πετροθάλασσας, δημιουργήσαμε το ROCK SEA.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο συγκρότημα τεσσάρων εξοχικών κατοικιών minimal σχεδιασμού και αισθητικής, ενεργειακής κλάσης Α+ με ιδιωτική πισίνα και κήπους αποκλειστικής χρήσης.

Οι κατοικίες διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα με ανεμπόδιστή ονειρική θέα προς τη θάλασσα αλλά και προς τις πυκνοφυτεμένες εκτάσεις της περιοχής. Το φυσικό φως λούζει το εσωτερικό των κατοικιών ενώ παράλληλα η χωροθέτησή τους προστατεύει την ιδιωτικότητα. Η θέα και το φυσικό φως, σε συνδυασμό με την παλέτα αποχρώσεων του γκρι και του άσπρου συνθέτουν ένα αρμονικό περιβάλλον χαλάρωσης και ευεξίας.

Περισσότερα

Επιλέγοντας το εξοχικό σας από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in-house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται και σε αυτό το έργο μας .Η εξωτερική όψη του κτηρίου είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται μεγάλα ανοίγματα προς όλες τις κατευθύνσεις και να ευνοούν τη διαμπερότητα και το φυσικό φωτισμό σε κάθε διαμέρισμα. Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, η εγκατάσταση θερμοπρόσοψης 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου, τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου καθώς και οι αντλίες ψήξης θέρμανσης διασφαλίζουν οικονομία στην ενεργειακή κατανάλωση αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
  Διαμερίσματα με αποκλειστική χρήση κήπου και πισίνας
  Αντλία θερμότητας
  Smart home
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Φωτοβολταικό σύστημα παραγωγής ενέργειας για το κοινόχρηστο ρεύμα (Net Μetering)
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Λίγα λόγια για τη περιοχή: Η Ερμιόνη είναι μία κωμόπολη της Αργολίδας και το όνομά της το πήρε από τον μυθικό ήρωα Ερμίονα. Είναι μία πόλη που προσφέρει πολλαπλές επιλογές διασκέδασης καθώς κοντά της βρίσκονται το δάσος Μπίστι και το φαράγγι Καταφύκι για εξερεύνηση, η Ύδρα και το Πόρτο Χέλι για απόδραση, τα Μανδράκια για φαγητό και διασκέδαση και πανέμορφες παραλίες για χαλάρωση και δραστηριότητες. Επίσης, υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο Ναύπλιο και στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Πετροθάλασσα)
  Τράπεζα (7,1km)
  Φαρμακείο (7,2km)
  Super Market (6,8km)
  Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης (7,3km)

  Supermarket (7,9km)
  Παραλία Μπουρλότο (3,1km)
  Κέντρο Υγείας Κρανιδίου (8km)
  Φαρμακείο (8,1km)
  Γυμνάσιο Κρανιδίου (7,8km)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ