SERENITY RESIDENCE Νέα Ερυθραία | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

MISO-MISO
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
165 τ.μ. – 205 τ.μ.
3 ΥΔ ΜΕ ΚΗΠΟ &ΠΙΣΙΝΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ’24

SERENITY RESIDENCE Νέα Ερυθραία

Η GREEN Properties συνεχίζει να πρωτοπορεί σχεδιάζοντας το SERENITY RESIDENCE στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα 6 μονοκατοικιών minimal αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης Α+ που προσφέρουν πλήρη ιδιωτικότητα και άνεση.

Οι μονοκατοικίες διαθέτουν κήπους αποκλειστικής χρήσης, πισίνες και μεγάλα ανοίγματα που ενισχύουν την επικοινωνία του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο και την είσοδο του φυσικού φωτός δημιουργώντας ένα περιβάλλον ευεξίας, χαλάρωσης και αρμονίας. 

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Τα προγράμματα CRAZY DEAL και ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ δεν συνδυάζονται, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).
Το κόστος εργασίας & υλικών για το Loft ΙΣ3 είναι 39.060 €, για το Loft ΙΣ4 είναι 38.663 €, για το Loft IΣ5 είναι 49.923 € και για το Loft ΙΣ6 είναι 50.038 €.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ: Σας δίνει τη δυνατότητα να προπληρώσετε μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει και να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ CRAZY DEAL: Σας προσφέρει επιλεγμένα ακίνητα σε ειδική τιμή και μεγάλη έκπτωση, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το σπίτι σας με το δικό σας στυλ.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CRAZY DEAL, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ CRAZY DEAL ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου
  Smarthome
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
  Ιδιωτικές πισίνες
  Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης – θέρμανσης
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού 
  Ενεργειακό κτήριο Α+

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Μια βόλτα στη Νέα Ερυθραία θα σε μεταφέρει σε σκηνικό κυκλαδίτικου νησιού.  Στους κεντρικούς δρόμους  Χαριλάου Τρικούπη,  Ελευθερίου Βενιζέλου, Στροφυλίου και στα γύρω στενά θα βρείτε πολλά πανέμορφά μπαράκια, εστιατόρια, καφέ, μαγαζιά με ρούχα αλλά και supermarket.
  Η περιοχή πέρα από πολλές επιλογές διασκέδασης σας προσφέρει πολλαπλές επιλογές επαφής με τη φύση. Στο Καστρί θα βρείτε το Πάρκο «Ανδρέα Παπανδρέου», ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της Αττικής.
  Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται το Πεντελικό όρος και το δάσος Τατοΐου με πολλά μονοπάτια πλούσια σε βλάστηση για την καθημερινή σας βόλτα. 

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (25ης Μαρτίου 29)
  Φαρμακείο (52m)
  Supermarket (700m)
  Νηπιαγωγείο Ν. Ερυθραίας (700m)
  Μουσείο Ν. Ερυθραίας (600m)

  Γυμναστήριο (450m)
  Pilates Gym (400m)
  Τράπεζα (800m)
  Φαρμακείο (500m)
  2° & 3° Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας (500m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  12 Properties