Νεόδμητα Διαμερίσματα Σερίφου Γέρακας | GREEN Properties

Νεόδμητα Διαμερίσματα Σερίφου Γέρακας

Κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στον Γέρακα (Σερίφου και Περικλέους)

Σε ένα ανερχόμενο προάστειο, στον Γέρακα, σε ένα διαμπερές οικόπεδο με  άριστο προσανατολισμό και εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα κατοικιών υψηλής αισθητικής και minimal αρχιτεκτονικής προσέγγισης.

Κεντρική ιδέα της σύνθεσης ήταν η δημιουργία τεσσάρων κτηριακών όγκων σε κλιμακωτή γραμμική τοποθέτηση, με σκοπό τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων, δημιουργώντας έτσι μια δυναμική αλληλουχία στην όψη.

Επιδίωξη ήταν η απλότητα της μορφής σε συνδυασμό με την πλαστικότητα των όγκων. Κάθε κτήριο ενσωματώνει σχεδιαστικά το κλιμακοστάσιό του σε στρατηγική θέση, ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την διαμπερότητα, αφήνοντας ταυτόχρονα χώρο για τη δημιουργία ιδιωτικών κήπων αποκλειστικής χρήσης με πισίνες.

Το κτήριο συνυπάρχει με τον περιβάλλοντα χώρο του, με τους κήπους αποκλειστικής χρήσης να κυριαρχούν μαζί με το υγρό στοιχείο, τόσο στο ισόγειο όσο και στον όροφο των διαμερισμάτων. Το ζητούμενο σε όλους τους χώρους του ισογείου ήταν η άμεση επαφή με το περιβάλλον, οπτικά και λειτουργικά, με μεγάλα ανοίγματα και high end minimal κουφώματα.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Περισσότερα

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων με βασικό πλεονέκτημα τον ενεργειακό συμψηφισμό, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλίες θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  High-end frameless κουφώματα αλουμινίου
   
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
   
  Ηλιακός θερμ/νας
   
  Φωτοβολταϊκά με συστήματα net metering
   
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
   
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
   
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου
   
  Κεντρική κεραία
   
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
   
  Αυτόνομη αντλία θερμότητας ψύξης-θέρμανσης
   
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
   
  Smarthome
   
  Αυτόματος φωτισμός κτηρίου
   
  Ενεργειακό κτήριο Α+
   
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Μια γειτονιά αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης, με την πολυτέλεια ωστόσο της ελεγχόμενης δόμησης και αρκετό πράσινο, με αρκετή ησυχία και χαμηλό δείκτη κυκλοφορίας οχημάτων στους δρόμους. Στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, η οποία αποτελεί σημείο συνάντησης των κατοίκων και κόσμημα της πόλης, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Σερίφου και Περικλέους)
  Πάρκο του Επίκουρου (350m)
  Supermarket (1km)
  2o Δημοτικό Σχολείο Γέρακα (500m)
  Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (350m)
  Φαρμακείο (450m)

  Δημαρχείο Παλλήνης (650m)
  3o Γυμνάσιο Γέρακα (270m)
  Supermarket (1,1km)
  Φαρμακείο (550m)
  Γυμναστήριο (1,3km)
  ATM (1,1km)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  Compare listings

  Compare