Νεόδμητα Διαμερίσματα Σοφοκλέους Καλλιθέα | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ \
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
54τ.μ. – 120 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ ΜΕ ΚΗΠΟ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΟΙΞΗ ’24

Νεόδμητα Διαμερίσματα Σοφοκλέους Καλλιθέα

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στην Καλλιθέα.

Στην Καλλιθέα, σε μια περιοχή ταχέως αναπτυσσόμενη πολύ κοντά στην πλατεία Δαβάκη δημιουργήσαμε ένα άκρως εντυπωσιακό κτήριο κατοικιών που έρχεται για να εντυπωσιάσει και να αλλάξει τα δεδομένα.

Πρόκληση για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό υπήρξε η χωροθέτηση του κτηρίου έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον την διαμπερότητα του οικοπέδου και από τους δύο δρόμους ενώ ταυτόχρονα να ενισχύεται η ιδιωτικότητα των επιμέρους κατοικιών.  H επικοινωνία με το πράσινο στοιχείο του περιβάλλοντος χώρου επιτυγχάνεται μέσα από την οπισθοχώρηση του κτηρίου σε σχέση με το όριο του οικοπέδου καθώς και με την δημιουργία εσωτερικού αιθρίου.

Οι κατοικίες, χρησιμοποιώντας ένα αρχιτεκτονικό λεξιλόγιο και μια αρχιτεκτονική ενότητα προσαρμοσμένη στη σύγχρονη minimal αισθητική, διατάσσονται  σε σχηματισμό Π, δημιουργώντας μια “αγκαλία”- αίθριο, που λειτουργεί σαν πυρήνας για το κτήριο.  Τα μεγάλα υαλοστάσια συμβάλλουν προς την ίδια κατεύθυνση, καθώς ενισχύουν τα μη εμφανή όρια και επιτρέπουν το άπλετο φυσικό φως να εισέλθει στο κτήριο.

Περισσότερα

Ο σχεδιασμός κινήθηκε σε απλές γεωμετρικές γραμμές ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονη minimal αισθητικής , κάτι που οδήγησε στη χρήση επιφανειών σε λευκούς και σκούρους χρωματικούς τόνους. Έμπνευση για το σχεδιασμό αποτέλεσε η δημιουργία στις όψεις λευκών στοιχείων σε σχήμα ‘’C’’ που εναλλάσσεται με οριζόντια  στοιχεία που οριοθετούν τους εξώστες σε λευκούς και σκουρόχρωμους τόνους. Οι όψεις του κτηρίου, καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν, επιτυγχάνοντας τον σκοπό τους, την δημιουργία ενός κτηρίου με ισχυρή προσωπικότητα και ζωηρό αρχιτεκτονικό αποτύπωμα.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, με την συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων με βασικό πλεονέκτημα τον ενεργειακό συμψηφισμό, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλίες θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

Τα προγράμματα CRAZY DEAL και ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ δεν συνδυάζονται, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).

Το κόστος εργασίας & υλικών για το Loft E3 είναι 21.438 €.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτοβολταϊκά συστήματα με σύστημα net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης– θέρμανσης
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smarthome
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Αγαπάτε το κέντρο της πόλης, αλλά θέλετε να είστε και σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα; Η Καλλιθέα είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Με άμεση πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ, μεγάλη αγορά και αμέτρητες επιλογές διασκέδασης η Καλλιθέα είναι εξαιρετική επιλογή για εσάς

  Το σπίτι σας ( Σοφοκλέους 176 / Αριστείδου 223)
  Φαρμακείο (170m)
  Γεν. Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριάκου (650m)
  Τράπεζα (450m)
  Φαρμακείο (350m)
  Metro Καλλιθέας (1,4km)
  Πλατεία Δαβάκη (750m)

  Δημοτικό γυμναστήριο Καλλιθέας (650m)
  Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης (1,5km)
  1ο Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας (220m)
  Supermarket (400km)
  Παράρτημα Καλλιθέας (650m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  4 Properties