Πολιτική Απορρήτου

Προσωπικά δεδομένα


Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του ιστότοπου υπόκειται στις ισχύουσες σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας [Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679), ν.4624/2019, και κάθε άλλη σε ισχύ νομοθετική διάταξη. Σε κάθε περίπτωση ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Η χρήση / επίσκεψη συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

Η Green Properties συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζεται στις βάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της. Η Green Properties σας πληροφορεί ότι τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από τον ιστότοπό της θα αποθηκεύονται με τη σειρά τους σε αρχεία ιδιοκτησίας της Green Properties. Αυτά τα αρχεία χρησιμεύουν για τη διαχείριση, την οργάνωση ή την παροχή περιεχομένου στους πελάτες της Green Properties, την καλύτερη γνώση των προτιμήσεών τους και την προσαρμογή των υπηρεσιών της σε αυτές. Επίσης, για το ενδεχόμενο παροχής νέου περιεχομένου ή υπηρεσιών και την αποστολή προωθητικού υλικού σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της Green Properties στον τομέα των υπηρεσιών και του περιεχομένου που προσφέρονται μέσω του ιστότοπου. Η Green Properties δεν εμπορεύεται ούτε παρέχει καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που απεστάλησαν από χρήστες της ιστοσελίδας της, εκτός αν άλλως ορίζεται στους παρόντες όρους.

Ο ιστότοπος συλλέγει προσωπικά δεδομένα: α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του, γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες του. Είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:

(α) πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του, καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων [της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπo ή σε συνδεόμενες εφαρμογές].

(β) πληροφορίες που χορήγησε κατά την εγγραφή του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένης της δικής του διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

(γ) τις πληροφορίες που παρέχει στον ιστότοπο με σκοπό την εγγραφή του ως συνδρομητή στις ενημερώσεις και στα ενημερωτικά δελτία του ιστότοπου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του).

(δ) τις πληροφορίες που παρέχει στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που διατίθενται στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων του χρόνου, της συχνότητας και του τρόπου της χρήσης των υπηρεσιών).

(ε) τις πληροφορίες που σχετίζονται με αγορές που πραγματοποιούν σε προϊόντα / υπηρεσίες του ιστότοπου ή άλλες συναλλαγές που πραγματοποιούν μέσω του ιστότοπου ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του, της διεύθυνσής του, του αριθμού τηλεφώνου του, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας).

Προσωπικά δεδομένα που χορηγούνται μέσω του ιστότοπου, ή συνδεόμενων εφαρμογών, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του ιστότοπου ή σε σχετιζόμενες εφαρμογές.

Ο ιστότοπος δύναται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για:

(α) τη διαχείριση του ιστότοπου και των συνδεόμενων εφαρμογών και δραστηριοτήτων

(β) να εξατομικευτεί για το χρήστη ο ιστότοπος και οι συνδεόμενες εφαρμογές

(γ) να ενεργοποιηθεί για το χρήστη η δυνατότητα χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του ιστότοπου ή συνδεόμενων εφαρμογών

(δ) να αποσταλούν προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω του ιστότοπου ή συνδεόμενων εφαρμογών στο χρήστη

(ε) να προωθηθούν λογαριασμοί, τιμολόγια και υπομνήσεις πληρωμής, καθώς και για να εισπραχθούν από τον ιστότοπο πληρωμές από το χρήστη

(στ) να αποστέλλονται στο χρήστη εμπορικές, μη προωθητικές ενημερώσεις

(ζ) να αποστέλλονται στο χρήστη ειδοποιήσεις τις οποίες έχει ειδικά ζητήσει να λαμβάνει

(η) να αποστέλλονται στο χρήστη ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφ’ όσον το έχει επιλέξει (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώσει τον ιστότοπο πως δεν επιθυμεί να είναι πλέον συνδρομητής στο ενημερωτικό δελτίο)

(θ) να ενημερώνει ο ιστότοπος για προωθητικές ενέργειες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητά του (ή για τις δραστηριότητες προσεκτικά επιλεγμένων τρίτων επιχειρήσεων) που μπορεί να ενδιαφέρουν το χρήστη, μέσω ταχυδρομείου ή, εάν έχει συναινέσει σε αυτό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συναφούς τεχνολογίας (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνει τον ιστότοπο πως δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερώσεις για προωθητικές ενέργειες)

(ι) να παρέχει ο ιστότοπος σε τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες που αφορούν στους χρήστες (χωρίς όμως οι αποδέκτες των στοιχείων αυτών να δύνανται να προσωποποιήσουν κανέναν χρήστη μέσω αυτών)

(κ) να διαχειρίζεται ο ιστότοπος ερωτήματα και παράπονα που προέρχονται από, ή αναφέρονται στους, χρήστες του ιστότοπου ή συνδεόμενες εφαρμογές

(λ) να διατηρείται ο ιστότοπος καθώς και οι συνδεόμενες εφαρμογές ασφαλείς και να αποφεύγονται απάτες

(μ) να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του ιστότοπου ή συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου προσωπικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω του ιστότοπου ή της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων συνδεόμενων εφαρμογών).

Ο ιστότοπος θα κοινοποιεί στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση των πληρωμών που πραγματοποιεί ο χρήστης μέσω του ιστότοπου ή συνδεόμενων εφαρμογών, για την επιστροφή χρημάτων και τη διαχείριση παραπόνων και ερωτήσεων σχετιζόμενων με αυτές τις πληρωμές και επιστροφές.

Ο ιστότοπος δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή / και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή / και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@luxandeasy.com.

Ο ιστότοπος μπορεί να διαβιβάσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή / και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:

• Έχει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

• Η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τον ιστότοπο καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή / και παραγγελιών των χρηστών.

• Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ο ιστότοπος δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιονδήποτε υπάλληλο, διοικητικό στέλεχος, πράκτορα, προμηθευτή ή υπεργολάβο, στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Ο ιστότοπος δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιοδήποτε μέλος του Ομίλου των εταιριών που ανήκει (δηλαδή των θυγατρικών, της μητρικής εταιρείας και όλων των θυγατρικών της) στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική, ο ιστότοπος δεν θα διαθέσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτα μέρη.

Προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύουν στον ιστότοπo οι χρήστες ή σε συνδεόμενες εφαρμογές ή τις οποίες υποβάλλουν για δημοσίευση στον ιστότοπo ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, μπορεί να καταστούν διαθέσιμες, μέσω του διαδικτύου, ανά τον κόσμο. Δεν μπορεί ο ιστότοπος να αποτρέψει τη χρήση ή την αθέμιτη χρήση των πληροφοριών αυτών από άλλα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, η διαβίβαση προς τρίτες χώρες θα γίνει σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 και του τυχόν εκτελεστικού Ελληνικού νόμου και μόνο σε πλήρη συμμόρφωση με ό, τι ο νόμος ορίζει. Ρητώς αποδέχεται ο χρήστης τη μεταφορά προσωπικών πληροφοριών όπως αυτή περιγράφεται στην παρούσα Ενότητα.

Η παρούσα Ενότητα καθορίζει τις πολιτικές και τη διαδικασία διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίσουν πως συμμορφώνεται ο ιστότοπος με τις νομικές του υποχρεώσεις αναφορικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών.

Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργάζεται ο ιστότοπος για οποιονδήποτε λόγο ή για οποιουσδήποτε λόγους δε θα διατηρηθούν για περισσότερο χρόνο από αυτόν ο οποίος απαιτείται για αυτόν τον σκοπό ή αυτούς τους σκοπούς. Ο ιστότοπος τηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για έξι (6) μήνες μετά τη διαγραφή σας από αυτόν.

Ο ιστότοπος θα λάβει κάθε οργανωτική και τεχνολογική προφύλαξη για να εμποδίσει την απώλεια, την αθέμιτη χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών.

Ο ιστότοπος θα αποθηκεύει το σύνολο των προσωπικών στοιχείων που παρέχονται από τους χρήστες σε ασφαλείς διακομιστές (προστατευόμενους από κωδικούς και τείχη προστασίας [firewall]). Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που θα εκτελούνται μέσω του ιστότοπου ή συνδεόμενων εφαρμογών θα προστατεύονται από τεχνολογία κρυπτογράφησης.

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας και κατά συνέπεια δεν δύναται ο ιστότοπος να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω αυτού.

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος να τηρεί απόρρητο τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιεί για την είσοδό του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές. Δεν θα σας ζητείται από τον ιστότοπο να γνωστοποιηθεί ο κωδικός αυτός (εκτός από την περίπτωση που θα συνδεθεί ο χρήστης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές).


Cookies


Η Εταιρεία χρησιμοποιεί cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνει και να βελτιώσει την πρόσβαση και την περιήγηση των χρηστών στον Διαδικτυακό Τόπο, για να λαμβάνει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με αυτή, καθώς και για να προβάλλει εξατομικευμένες διαφημίσεις.

• Τα Cookies, pixel tags και παρόμοιες τεχνολογίες (συνολικά αποκαλούμενες «cookies») είναι αρχεία που περιέχουν μικρές ποσότητες πληροφοριών που λαμβάνονται σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet – όπως ο υπολογιστής, το smartphone ή το tablet σας – όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Στη συνέχεια, τα cookies αποστέλλονται πίσω στον ιστότοπο από όπου προέρχονται σε κάθε επόμενη επίσκεψη ή σε άλλον ιστότοπο που αναγνωρίζει αυτό το cookie. Τα cookies κάνουν πολλές διαφορετικές και χρήσιμες λειτουργίες, όπως να θυμούνται τις προτιμήσεις σας, βελτιώνοντας γενικά την εμπειρία σας στο διαδίκτυο και βοηθώντας μας να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Ορισμένα Cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Internet και δεν απαιτούν τη συγκατάθεση του χρήστη, όπως αυτά που εξασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο μιας σελίδας φορτώνεται γρήγορα και αποτελεσματικά κατανέμοντας τον φόρτο εργασίας σε πολλούς υπολογιστές ή σε υπολογιστές που παρέχουν ασφάλεια. Άλλα Cookies εξακολουθούν να είναι λογικά απαραίτητα ή σημαντικά, αλλά δεν είναι απολύτως απαραίτητα και συνεπώς απαιτούν τη συγκατάθεση του χρήστη.

• Ο Διαδικτυακός Τόπος χρησιμοποιεί τους παρακάτω τύπους Cookies, όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

Α. Απαραίτητα Cookies
Αυτά τα Cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του Διαδικτυακού Τόπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν στα συστήματά μας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να εμποδίζει ή να σας προειδοποιεί για αυτά τα Cookies, αλλά κάποια τμήματα του Διαδικτυακού Τόπου δεν θα λειτουργούν στη συνέχεια. Αυτά τα Cookies δεν αποθηκεύουν Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα.

Β. Cookies Προτιμήσεων
Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί ο Διαδικτυακός Τόπος να χρησιμοποιεί Cookies Προτιμήσεων. Τα Cookies Προτιμήσεων επιτρέπουν την καταγραφή των επιλογών των χρηστών στον Διαδικτυακό Τόπο ώστε να παρέχονται πιο εμπλουτισμένες/ ενισχυμένες και πιο εξατομικευμένες/α λειτουργίες/χαρακτηριστικά.

Γ. Στοχευμένα ή Διαφημιστικά Cookies. Η Εταιρεία καθώς και οι πάροχοί της, ενδέχεται να χρησιμοποιούν Στοχευμένα ή Διαφημιστικά Cookies, με σκοπό την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται περισσότερο με τους χρήστες και τα ενδιαφέροντά τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στοχευμένα και τα διαφημιστικά cookies και τον τρόπο αποχώρησής σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html.

Δ. Cookies Απόδοσης (Αnalytics)
Τα Cookies Απόδοσης συλλέγουν πληροφορίες που αφορούν στη χρήση συγκεκριμένης ιστοσελίδας και επιτρέπουν τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της.
 

Λίστα cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας

 

Cookie names Type of cookie First or Third party Can be blocked Session or Persistent Expiry Time Purpose
wordpress_sec_f52a2760310c7e5299aabeba62033622 Απαραίτητα First party Session This cookie is used to store authentication information. Its use is limited to the admin console area, / wp-admin /
wordpress_logged_in_f52a2760310c7e5299aabeba62033622 Απαραίτητα First party Session These are session cookies set for an online user
pll_language Απαραίτητα First party Persistent This cookie is used by Polylang plugin to store language preferences.
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gid Ανάλυση First party Session Uses Google Tag and Google Analitycs services for statistical and analytical purposes. It also uses performance cookies to speed up the request rate and limit the collection of data on high traffic sites

 

Μείνετε Μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες ευκαιρίες

Πατώντας “αποστολή”, συμφωνείτε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τις πληροφορίες
που μας δώσατε σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου.