Επενδύστε στην Ελλάδα | GREEN Properties

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η Ελλάδα, με την πλούσια ιστορία, τα εκπληκτικά τοπία και τη ζωντανή κουλτούρα της, ήταν πάντα ένας ελκυστικός προορισμός για τον εκλεπτυσμένο ταξιδιώτη. Αλλά σήμερα, δεν πρόκειται μόνο για ένα μέρος που μπορείτε απλά να επισκεφθείτε, είναι το ιδανικό μέρος για να επενδύσετε και να νιώσετε σαν το σπίτι σας. Με οδηγό την κατασκευαστική μας εταιρεία, η δυνατότητα να αποκτήσετε Golden Visa στην Ελλάδα ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο πολυτέλειας, ασφάλειας και μοναδικών εμπειριών.

Επενδύοντας στα σύγχρονα διαμερίσματά μας, όχι μόνο θα εξασφαλίσετε μια όμορφη, νέα κατοικία αλλά θα δημιουργήσετε, επίσης, γέφυρες με την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος για την ελληνική Golden Visa. Έτσι θα μπορείτε:

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΜΑΣ;

Επενδύστε στην Ελλάδα με την GREEN Properties:

Ένας Κόσμος Ευκαιριών

Με εμάς, έχετε έναν έμπιστο συνεργάτη από την αρχή μέχρι το τέλος. Απλοποιήσαμε την επενδυτική διαδικασία, καθιστώντας την απρόσκοπτη και χωρίς περιθώριο άγχους για εσάς, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαύσετε τα οφέλη της επένδυσής σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ

Η μοναδική τοποθεσία της Ελλάδας γίνεται κοινός τόπος για την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, καθιστώντας την κόμβο για διαφορετικούς πολιτισμούς, γλώσσες και ευκαιρίες.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

Απολαύστε έναν πολυτελή τρόπο ζωής χωρίς τα υπερβολικά έξοδα διαβίωσης. Η Ελλάδα προσφέρει χαμηλότερο κόστος ζωής σε σύγκριση με πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Ελλάδα προσφέρει ένα εκπαιδευτικό σύστημα παγκόσμιας κλάσης, με πανεπιστήμια και διεθνή σχολεία κύρους, γεγονός που διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας λαμβάνουν την καλύτερη εκπαίδευση.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το νέο σας σπίτι στην Ελλάδα ανοίγει την πόρτα για αξέχαστες εμπειρίες. Εξερευνήστε την αρχαία ιστορία, τις φυσικές παραλίες, τα μαγευτικά χωριά και τις πιο ζωντανές πόλεις. Η επένδυσή σας γίνεται το εισιτήριό σας για ατελείωτη εξερεύνηση.

ΥΓΕΙΑ

Η πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης είναι δεδομένη στην Ελλάδα. Οι εξαιρετικές ιατρικές εγκαταστάσεις και οι καλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες θα διατηρήσουν το επίπεδο της υγείας σας σε άψογη κατάσταση.

300+

ΗΜΕΡΕΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ

33

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

21

ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

3

ΗΠΕΙΡΟΙ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ

0.1%

ΧΑΜΗΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Φόρμα Επικοινωνίας

    Επιθυμώ να λαμβάνω Νέα από την GREEN Properties.

    Αποδέχομαι τους Όρους & Προϋποθέσεις της GREEN Properties.

      Επιθυμώ να λαμβάνω Νέα από την GREEN Properties.

      Αποδέχομαι τους Όρους & Προϋποθέσεις της GREEN Properties.