Υπηρεσία Net Metering | Πράσινη ανάπτυξη | GREEN Properties
Θέλοντας να συμβάλλουμε και με άλλους τρόπους στην πράσινη ανάπτυξη αλλά και να δώσουμε μακροχρόνια βιώσιμες λύσεις στους πελάτες μας, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε την πολυετή εμπειρίας μας στην κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων και «πράσινων» και «έξυπνων» σπιτιών ενεργειακής κλάσης Α+ και να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υπηρεσία NET METERING.
NET METERING (αυτοπαραγωγή) είναι η διοχέτευση της τοπικά παραγόμενης ενέργειας από ΑΠΕ (κυρίως φωτοβολταϊκά) στο Δίκτυο, ενώ η καταναλισκόμενη απορροφάται επίσης από το Δίκτυο. Έτσι το Δίκτυο χρησιμοποιείται ουσιαστικά για την αποθήκευση της παραγόμενης ενέργειας, η οποία μέσω του συμψηφισμού ο οποίος γίνεται στο τέλος μιας περιόδου μέτρησης (ένα έτος, συνήθως) καταναλώνεται ιδιωτικά.
Το NET METERING επιτρέπει στον καταναλωτή να καλύψει έως και το σύνολο των ιδιοκαταναλώσεών του, ενώ παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το δίκτυο για έμμεση αποθήκευση της πράσινης ενέργειας που θα παράξει.

 

ΝΕΟ Επιδοτούμενο Πρόγραμμα εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού Σταθμού με σύστημα αποθήκευσης

✔Επιδότηση Φωτοβολταϊκού συστήματος έως 65%

✔Επιδότηση μπαταρίας αποθήκευσης έως 100%

Η GREEN Properties αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία προετοιμασίας φακέλου για την έκδοση της επιδότησης σας και την εγκατάσταση του συστήματος NET METERING.

 

Καλέστε μας στο 2160000038 σήμερα ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και εξασφαλίστε μια win – win συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Net Metering

 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!