Υπηρεσία Net Metering | Πράσινη ανάπτυξη | GREEN Properties
Θέλοντας να συμβάλλουμε και με άλλους τρόπους στην πράσινη ανάπτυξη αλλά και να δώσουμε μακροχρόνια βιώσιμες λύσεις στους πελάτες μας, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε την πολυετή εμπειρίας μας στην κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων και «πράσινων» και «έξυπνων» σπιτιών ενεργειακής κλάσης Α+ και να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υπηρεσία NET METERING.
NET METERING (αυτοπαραγωγή) είναι η διοχέτευση της τοπικά παραγόμενης ενέργειας από ΑΠΕ (κυρίως φωτοβολταϊκά) στο Δίκτυο, ενώ η καταναλισκόμενη απορροφάται επίσης από το Δίκτυο. Έτσι το Δίκτυο χρησιμοποιείται ουσιαστικά για την αποθήκευση της παραγόμενης ενέργειας, η οποία μέσω του συμψηφισμού ο οποίος γίνεται στο τέλος μιας περιόδου μέτρησης (ένα έτος, συνήθως) καταναλώνεται ιδιωτικά.
Το NET METERING επιτρέπει στον καταναλωτή να καλύψει έως και το σύνολο των ιδιοκαταναλώσεών του, ενώ παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το δίκτυο για έμμεση αποθήκευση της πράσινης ενέργειας που θα παράξει.

 

Η υπηρεσία NET METERING αφορά τόσο επαγγελματικά ακίνητα
όσο και κατοικίες και μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω
GREEN Καταναλωτικού Δανείου με σταθερό επιτόκιο και
αποπληρωμή σε 72 μηνιαίες δόσεις

Η GREEN Properties αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία προετοιμασίας τραπεζικού φακέλου και διεκπεραίωσης για την έκδοση του δανείου σας

Καλέστε μας στο 2160000038 σήμερα ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και εξασφαλίστε μια win – win συνεργασία

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

    ΝΕΟΔΜΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

    Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας