AURA RESIDENCE Βριλήσσια | GREEN Properties

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το ακίνητο συμμετέχει στα προγράμματα
ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

MISO-MISO
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
100 τ.μ. – 125 τ.μ.
2-3 Υ/Δ 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’25

AURA RESIDENCE Βριλήσσια

Νέο σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών υψηλής αισθητικής, με πισίνες στα Βριλήσσια, Αττικής.

Το AURA Residence είναι ένα μοναδικό συγκρότημα σε μια ήσυχη περιοχή των Βριλησσίων, με δύο εντυπωσιακά κτήρια 6 κατοικιών, ενεργειακής κλάσης Α+, που αποτελούνται από 4 Lofts και 2 διαμερίσματα. Για όσους αναζητούν την πολυτέλεια, τα Lofts στο ισόγειο διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες προσθέτοντας ένα έξτρα σημείο χαλάρωσης στην καθημερινότητά τους.

Φροντίζοντας για την αρμονική ένωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κάθε κατοικία προσφέρει άνετο περιβάλλον, γεμάτο φυσικό φως μέσω μεγάλων ανοιγμάτων. Τα δύο υπόγεια επίπεδα παρέχουν ευκολία στάθμευσης και αποθήκευσης για τους κατοίκους.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Τα προγράμματα CRAZY DEAL και ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ δεν συνδυάζονται, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στην τιμή CRAZY DEAL δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Η πρότασή μας για το κόστος εργασίας & υλικών βασίζεται σε προσφορές από πιστοποιημένους προμηθευτές και αξιόπιστους συνεργάτες (Λακιώτης, Bathroom Plus, Porcelana, Linea Quattro, Gruppo Cuccine, Legrand).

Το κόστος εργασίας & υλικών για το Loft ΙΣ1-KTA είναι 21.443 €, για το Loft IΣ2-KTB είναι 19.645 € και για το Loft C1-KTB είναι 21.894 €.


ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ: Σας δίνει τη δυνατότητα να προπληρώσετε μόνο το 50% της αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει και να αποπληρώσετε το υπόλοιπο ποσό σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.


ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ CRAZY DEAL: Σας προσφέρει επιλεγμένα ακίνητα σε ειδική τιμή και μεγάλη έκπτωση, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το σπίτι σας με το δικό σας στυλ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CRAZY DEAL, επισκεφτείτε τη σελίδα από το κεντρικό μενού ή συμπληρώστε τη φόρμα.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ CRAZY DEAL ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Θωρακισμένη/Πυράντοχη πόρτα
   Αυτόνομια αντλία ψύξης- Θέρμανσης
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Smarthome
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου

  Προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού

  Ενεργειακό κτήριο Α+

  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας / λουτρού

  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Τα Βριλήσσια βρίσκονται στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και είναι μια από τις πιο όμορφες, πράσινες και ήσυχες περιοχές των Βορείων προαστείων. Στην περιοχή θα βρείτε πλούσια αγορά για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών καθώς και πληθώρα επιλογών για τη διασκέδασή σας.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Κουντουριώτου 17)
  Supermarket (600m)
  Πάρκο (350m)
  Στάση Λεωφορείου (450m)
  Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη (250m)

  Εστιατόρια (600m)
  Κ.Ε.Π. Βριλησσίων (200m)
  2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων (250m)
  Πάρκο (550m)                                                                  Γυμναστήριο (1,2km)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  2 Properties