ICON RESIDENCE Αγία Παρασκευή | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
72 τ.μ. – 155 τ.μ.
2/3 ΥΔ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ & ΚΉΠΟ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ICON RESIDENCE Αγία Παρασκευή

Icon Residence. Το σύγχρονο συγκρότημα minimal  κατοικιών στην Αγία Παρασκευή, με πισίνα σε κάθε διαμέρισμα.

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό του κτηρίου, ο οποίος αναδεικνύει την αισθητική της μίνιμαλ αρχιτεκτονικής και αποτελεί μία εντυπωσιακή πρόταση ενός νέου τύπου ‘’κατοικείν’’ .

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη χωροθέτηση του κτηρίου, στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού του, στην ιδιωτικότητα και στην διαμπερότητα των διαμερισμάτων.

Το Icon Residence μοιάζει να συνομιλεί με τον περιβάλλοντα χώρο με κήπους αποκλειστικής χρήσης, με φυτεμένα δώματα και με το υγρό στοιχείο να κυριαρχεί τόσο στο Ισόγειο, όσο και στον όροφο των διαμερισμάτων.

Ο στόχος για όλους τους χώρους του ισογείου ήταν η άμεση επαφή με το περιβάλλον, τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά. Για να επιτευχθεί αυτός χρησιμοποιήθηκαν μεγάλα ανοίγματα, high end  frameless κουφώματα, κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε όταν είναι ανοιχτά ή κλειστά να χάνονται από το οπτικό πεδίο.

Περισσότερα

Όλες οι κατοικίες του Icon Residence αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα, οδηγώντας τους κύριους χώρους στη θέα των κήπων και προς τους εξώστες με τις πισίνες.

Στο εσωτερικό τους, οι χώροι αναπτύσσονται με συνεχόμενη λειτουργική ροή, ενώ τα ανοίγματα προς όλες τις ελεύθερες πλευρές είναι τέτοια που να εξασφαλίζουν φως και οπτική επαφή με τον έξω χώρο χωρίς να χάνεται όμως η ιδιωτικότητα. Η διαμπερότητα εξασφαλίζεται με τα γραμμικά ανοίγματα προς τους κοινόχρηστους χώρους.

Το Icon Residence διαθέτει την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα, με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  High-End-Frameless κουφώματα αλουμινίου
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου
  Smarthome
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
  Ιδιωτικές πισίνες
  Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης – θέρμανσης
  Φωτοβολταϊκά με συστήματα net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Ενεργειακό κτήριο Α+

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η περιοχή της Αγίας Παρασκευής έχει ιδιαίτερο φυσικό κάλλος με πλούσια βλάστηση αλλά και άρτιο συγκοινωνιακό δίκτυο, διασυνδεόμενη με το Μετρό της Αθήνας και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο. Διαθέτει πληθώρα σχολείων και βρίθει από πλατείες, ελεύθερους χώρους και πάρκα. Η πευκόφυτη φύση της προσφέρεται για περπάτημα, ποδηλασία και πικ-νικ. Μάλιστα ο δρόμος από το βουνό συνεχίζει μέχρι το Δάσος της Καισαριανής. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάθε συνοικία έχει και τη δική της τοπική πλατεία μαζί με την τοπική της μικρο-αγορά. Στην κεντρική πλατεία της βρίσκεται και η ομώνυμη εκκλησία, ενώ αποτελεί και ένα από τα πιο καλαίσθητα και επισκέψιμα σημεία εστίασης.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Επαμεινώνδα 23)
  Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (900m)
  Supermarket (750m)

  Τράπεζα (700m)
  Φραμακείο (750m)
  Δημοτικό σχολείο (220m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  34 Properties