Νεόδμητα Διαμερίσματα Δαβάκη Ίλιον | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
62,5 τ.μ. – 80 τ.μ.
1/2 ΥΔ
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Δαβάκη Ίλιον

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στο Ίλιον


Σε μια από τις πιο γνωστές περιοχές των Δυτικών προαστίων, στο Ίλιον, η GREEN Properties παρουσιάζει ένα νέο συγκρότημα κατοικιών με τέσσερα διαμερίσματα.

Με τις απλές, σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές και τους γήινους τόνους, το κτήριο δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Στο εσωτερικό, έχει σχεδιαστεί ένα πλούσιο σύνολο παροχών με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των ενοίκων.

Η τοποθεσία του κοντά στο πάρκο Τρίτση προσφέρει τη δυνατότητα καθημερινής επαφής με τη φύση. Η περιοχή διακρίνεται επίσης για την πλούσια ποικιλία εστιατορίων, καφετεριών και καταστημάτων, προσφέροντας ευκαιρίες για ψυχαγωγία και αναψυχή.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties, επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν και το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
   

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Ίλιον είναι δήμος των Δυτικών Προαστίων, μια ήσυχη περιοχή, ιδανική για οικογένειες. Διατηρεί μια αίσθηση γειτονιάς με πολλούς χώρους πρασίνου. Πολύ κοντά στην περιοχή βρίσκεται το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” και το κτήμα του Πύργου Βασιλίσσης. Στο κέντρο, θα βρείτε μια εξαιρετική αγορά με πεζόδρομους για εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Δαβάκη 47)
  6ο Δημοτικό σχολείο Ιλίου (110m)
  Πλατεία Γεωργίου Καραϊσκάκη (600m)
  Supermarket (210m)

  Φαρμακείο (800m)
  Supermarket (600m)
  Πάρκο Αγ. Δημητρίου  (1,1 km)                                    Τράπεζα   (700m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ