Νεόδμητα Διαμερίσματα Μακεδονίας Πειραιάς | GREEN Properties
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
72 τ.μ. – 124 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’24
SOLD OUT_icon
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Μακεδονίας Πειραιάς

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στον Πειραιά

Στον Πειραιά, πολύ κοντά στο πάρκο Δηλαβέρη, σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή, δημιουργήσαμε ένα εντυπωσιακό κτήριο κατοικιών.

Η στοχευμένη χωροθέτηση του κτηρίου εντός του οικοπέδου με νότιο προσανατολισμό, προσφέρει τη μέγιστη εκμετάλλευση φωτισμού και αερισμού και ταυτόχρονα προστατεύει την ιδιωτικότητα των επιμέρους κατοικιών μέσα από τη χρήση στοιχείων πρασίνου, τόσο στο επίπεδο της pilotis στον περιβάλλοντα χώρο, όσο και στους εξώστες των ορόφων. Δόθηκε έμφαση στην οπισθοχώρηση του κτηρίου σε σχέση με το μπροστά όριο για την δημιουργία μεγαλύτερου χώρου πρασίνου και εξωστών, αλλά και σε σχέση με το πίσω όριο του οικοπέδου για την επικοινωνία των διαμερισμάτων με τον φυτεμένο χώρο του ακαλύπτου, με τη μορφή αιθρίου.

Η σύγχρονη minimal αισθητική των κατοικιών μεταφράζεται σε ένα αρχιτεκτονικό λεξιλόγιο το οποίο εκφράζεται τόσο στην επιβλητική πρόσοψη του κτηρίου όσο και στην εσωτερική του διάταξη. Τοποθετώντας τον πυρήνα της κίνησης στην βόρεια πλευρά του κτηρίου, είχαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε επί της προσόψεως μεγάλα κουφώματα και εξώστες γεωμετρικής μορφής, οι οποίοι ενισχύουν την γραμμικότητα των επιφανειών του κτηρίου, δημιουργώντας υπαίθριους χώρους που επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισχωρήσει προς το εσωτερικό του.

Περισσότερα

Με κύριο άξονα την minimal αισθητική, ο σχεδιασμός ανέδειξε τη δυναμική χρωματική παλέτα του κτηρίου, με λευκούς και σκουρόχρωμους τόνους ώστε να τονιστεί με εντυπωσιακό τρόπο η εναλλαγή των ορόφων. Τα δύο στοιχεία που σχήματος “C” που αγκαλιάζουν το ένα το άλλο, ακτινοβολούν την πρόθεσή μας για τη δημιουργία ενός ισχυρού αρχιτεκτονικού χαρακτήρα, που δεν περνάει απαρατήρητος.

Ιδιαίτερη πρόκληση υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα και μεγάλα ανοίγματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και την λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία σε όλους τους χώρους: οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη. Η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, με την συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή απόδοση του κτηρίου κατάταξης Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, με βασικό πλεονέκτημα τον ενεργειακό συμψηφισμό ως προς την κατανάλωση, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/Πυράντοχη πόρτα
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτοβολταϊκά συστήματα με σύστημα net metering
  Σύγχρονος σχεδιασμός minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας / λουτρού
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης – θέρμανσης
  Smart home
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Μανιάτικα του Πειραιά, σε ιδανική τοποθεσία και σε σύντομο χρόνο μπορεί κανείς να βρεθεί σε πολύ κεντρικά σημεία. 

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Μακεδονίας 36)
  Supermarket (400m)
  Πάρκο Δηλαβέρη (260m)
  Φαρμακείο (140m)
  5° Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (600m)

  Φαρμακείο (250m)
  Τράπεζα (290m)
  1° Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (240m)
  Τράπεζα (550m)
  Παπαστράτειο Κολυμβητήριο(550m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ