CUBE RESIDENCE Γλυφάδα | GREEN Properties

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

€ 720.000

* ΤΙΜΗ CRAZY DEAL

€ 553.580

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

€ 720.000​

* ΤΙΜΗ CRAZY DEAL

€ 553.580

LOFT
110.5 τ.μ.
2 ΥΔ ΜΕ  JACUZZI
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’25

CUBE RESIDENCE - C1 LOFT

Στο Cube Residence, διατίθεται προς πώληση με CRAZY DEAL το Loft C1. Βρίσκεται στον 3o και 4ο όροφο και καταλαμβάνει έκταση 110,5 τ.μ. και βεράντες 35 τ.μ. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 master και 2 μπάνια. Οι παροχές περιλαμβάνουν επίσης Jacuzzi, αποθήκη και χώρο στάθμευσης.

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στην Γλυφάδα.

Η GREEN Properties συνεχίζει να δημιουργεί, σχεδιάζοντας το CUBE RESIDENCE στην περιοχή της Γλυφάδας. Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα κατοικιών ενεργειακής απόδοσης Α+ που διαθέτει όλα όσα έχετε ονειρευτεί για το νέο σας σπίτι.

Οι καθαρές γραμμές, τα γεωμετρικά σχέδια του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και οι γήινες αποχρώσεις, αποπνέουν αίσθηση ευφορίας. Σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό πρασίνου και υγρού στοιχείου του κτηρίου προσδίδουν την αίσθηση του ευ ζην και της χαλάρωσης που θέλετε να νιώθετε στο σπίτι σας.

Διαθέσιμα διαμερίσματα με ιδιωτικές πισίνες και αποκλειστική χρήση roof garden, σχεδιασμένα βάσει της τάσης της εποχής όπου η ποιότητα ζωής στο σπίτι και στην καθημερινότητα αποτελεί προτεραιότητα.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Περισσότερα

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η περιοχή που σχεδιάζεται το CUBE RESIDENCE συνδυάζει την ησυχία ούσα μια από τις ήσυχες γειτονιές των Νοτίων Προαστίων και την ευκολία αφού βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά και τα κέντρα διασκέδασης έχοντας άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους.

Λιγότερα

* Στην τιμή CRAZY DEAL αναλαμβάνετε εσείς το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες, το οποίο αφαιρείται από την αρχική τιμή του ακινήτου και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Για το συγκεκριμένο Loft, το κόστος των υλικών & εργασίας είναι 23.140€ (χωρίς ΦΠΑ).

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής
  Φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης
  Smart home
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός φωτισμός
  Ιδιωτικές πισίνες
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφός του

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Γλυφάδα είναι μια από τις πιο θεμιτές γειτονιές των Νοτίων Προαστίων καθώς συνδυάζει την ησυχία και την ευκολία αφού βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά και τα κέντρα διασκέδασης έχοντας άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους.
  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Μυστρά 10)
  Φαρμακείο (170m)
  Παπαδάκειο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας (400m)
  4ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (900m)
  Supermarket (250m)
  Φαρμακείο (210m)

  Τράπεζα (270m)
  Ακαδημία Τοξοβολίας (650m)
  Φαρμακείο (210m)
  Supermarket (450m)
  10ο Δημοτικό Σχολείο (650m)
  Πλατεία Ντίνου Μεθενίτη (650m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  51 Properties