Νεόδμητα Διαμερίσματα Σαπφούς Καλλιθέα | GREEN Properties

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

€ 367.340

* ΤΙΜΗ CRAZY DEAL

€ 287.107

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

€ 367.340​

* ΤΙΜΗ CRAZY DEAL

€ 287.107

LOFT
107,5 τ.μ.
3 ΥΔ 

ΣΑΠΦΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - K2 A2 LOFT

Σε αυτό το εκπληκτικό συγκρότημα, διατίθεται προς πώληση με CRAZY DEAL το Loft Κ2Α2. Βρίσκεται στον 1ο και 2ο όροφο και καταλαμβάνει έκταση 107,5 τ.μ. και βεράντες 20 τ.μ. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Οι παροχές περιλαμβάνουν επίσης και χώρο στάθμευσης.

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στην Καλλιθέα, κοντά στην κεντρική αγορά.

Στην καρδιά της Καλλιθέας, σ΄ένα προνομιακό σημείο, δημιουργήσαμε σύγχρονες κατοικίες ενεργειακής κλάσης Α+ και minimal αισθητικής.

Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο αποτελούμενο από δύο κτίρια πολυκατοικιών, 7 ορόφων με διαμπερή διαμερίσματα και μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέλθει στο εσωτερικό τους. Η ιδιωτικότητα επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση 2 κεντρικών κλιμακοστασίων, ενώ η τοποθεσία του κτηρίου σε σχέση με τις υπόγειες θέσεις στάθμευσης και τις αποθήκες προσφέρουν μεγάλη ευκολία στην καθημερινότητα των κατοίκων τους.

Το δώμα εξοπλίζεται με φωτοβολταϊκά, προωθώντας τη βιώσιμη ενέργεια και μειώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση.

Στην κύρια όψη επί της οδού Σαπφούς κυριαρχούν γεωμετρικές και καθαρές γραμμές, ενώ η συμμετρία και ισορροπία τους προσδίδουν μια αρμονική εμπειρία κατοίκησης.

Περισσότερα

Επιλέγοντας το σπίτι σας από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in-house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται και σε αυτό το έργο μας .Η εξωτερική όψη του κτηρίου είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται μεγάλα ανοίγματα προς όλες τις κατευθύνσεις και να ευνοούν τη διαμπερότητα και το φυσικό φωτισμό σε κάθε διαμέρισμα. Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, η εγκατάσταση θερμοπρόσοψης 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου, τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου καθώς και οι αντλίες ψήξης θέρμανσης διασφαλίζουν οικονομία στην ενεργειακή κατανάλωση αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Λιγότερα

* Στην τιμή CRAZY DEAL αναλαμβάνετε εσείς το κόστος για τα έπιπλα κουζίνας, τις εσωτερικές πόρτες & ντουλάπες, τα δάπεδα-πλακάκια, τα είδη υγιεινής & μπαταρίες και τους πριζοδιακόπτες, το οποίο αφαιρείται από την αρχική τιμή του ακινήτου και η GREEN Properties σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση. Για το συγκεκριμένο Loft, το κόστος των υλικών & εργασίας είναι 20.430 € (χωρίς ΦΠΑ).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτοβολταϊκά συστήματα με σύστημα net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης– θέρμανσης
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smarthome
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Αγαπάτε το κέντρο της πόλης, αλλά θέλετε να είστε και σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα; Η Καλλιθέα είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Με άμεση πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ, μεγάλη αγορά και αμέτρητες επιλογές διασκέδασης η Καλλιθέα είναι εξαιρετική επιλογή για εσάς

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας ( Σαπφούς 94)
  Φαρμακείο (230m)
    Κεντρική αγορά (250m)
  Τράπεζα (350m)
  Metro Καλλιθέας (700km)
  Πλατεία Δαβάκη (300m)
  Supermarket (180km)

  13o Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας (500m)
  Φαρμακείο (700m)
  Γυμναστήριο (170m)
  Supermarket (500km)
  Γήπεδο μπάσκετ (650m)
  Πάρκο Ιλισού (700m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  4 Properties