RODON RESIDENCE Ηράκλειο Κρήτης | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
63 τ.μ. – 136 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ 
pdf_icon

RODON RESIDENCE Ηράκλειο Κρήτης

Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές, στο κέντρο του Ηράκλειου στην Κρήτη, πολύ κοντά στο λιμάνι, με το βλέμμα στραμμένο στην θάλασσα και τα Ενετικά τείχη δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα κατοικιών που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα.

Σε ένα άκρως προνομιούχο οικόπεδο, με εφόδια την διαμπερότητα, τον άριστο προσανατολισμό και με στρατηγική τοποθέτηση των κτιρίων με βάση την εκμετάλλευση της θέας προς την θάλασσα, το έργο αυτό ξεχωρίζει μέσα από την minimal αισθητική και τον δυναμικό σχεδιασμό του.

Κεντρική ιδέα της σύνθεσης αποτέλεσε ο σχεδιασμός δύο κτιρίων, προκειμένου να εξασφαλίζεται ο βέλτιστος φωτισμός και αερισμός τους. Η δημιουργία κενού ανάμεσα στα δύο κτίρια, έδωσε τη δυνατότητα αξιοποίησης του προσανατολισμού. Χρησιμοποιώντας ένα ομογενές αρχιτεκτονικό λεξιλόγιο, οι δύο όγκοι ανυψώνονται και αντιπαραβάλλονται, δημιουργώντας έτσι ένα συνεχή διάλογο κενού και πλήρους μεταξύ τους.

Περισσότερα

Η παλέτα που διαμορφώνει τις όψεις των κτιρίων αποτελείται από λευκά πλαίσια, σκουρόχρωμους εξώστες και μεγάλα ανοίγματα, στοιχεία που συνολικά πετυχαίνουν έναν συνδυασμό ισορροπίας και αρχιτεκτονικής αρμονίας. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σύνθεσης αποτελεί η δυνατότητα επιλογής κατοικίας, που αναπτύσσεται σε ένα ή δύο επίπεδα (μεζονέτα). Οι ιδιοκτησίες διατάσσονται με τρόπο τέτοιο ώστε οι χώροι διημέρευσης να έχουν θέα στην πόλη ή τη θάλασσα, ενώ οι πλέον ιδιωτικές χρήσεις των κατοικιών εκτονώνονται σε εξώστες στον ακάλυπτο του οικοπέδου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες
και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτιρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και αντλίες θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Θέα Θάλασσα
  Μεγάλες βεράντες από γυαλί
  Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ανά διαμέρισμα
  Αυτόνομη αντλία ψύξης – θέρμανσης
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά (NET METERING)
  Θερμομόνωση για ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας
  Smart home: Εξοικονόμηση ενέργειας και απομακρυσμένος έλεγχος της οικίας
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και Πυρασφάλειας
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Lift αυτοκινήτων για την πρόσβαση στο υπόγειο parking
  Διαμπερές

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο Ηράκλειο Κρήτης και σε σύντομο χρόνο μπορεί κανείς να βρεθεί σε πολύ κεντρικά σημεία. 
  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Ρόδων 6)
  Super Market (60m)
  24ο & 31ο Δημοτικό Σχολείο (75m)
  Γυμναστήριο (100m)
  Φαρμακείο (110m)
  Φούρνος (130m)

  Πάρκο (Γεωργιάδη) (270m)
  ΑΤΜ (270m)
  ΕΛΤΑ (285m)
  Πλατεία (Ελευθερίας) (550m)
  Cinema – Θέατρο (670m)
  Πολεοδομία (750m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ