Ανακαινισμένη μονοκατοικία Δογάνης Πειραιάς | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
87 τ.μ. & 35 τ.μ. ΚΗΠΟΣ
2 ΥΔ

Ανακαινισμένη Μονοκατοικία Δογάνης Πειραιάς

Στον Πειραιά, σε μια ήσυχη τοποθεσία επί της οδού Δογάνης, η GREEN Properties ανέλαβε την ολική ανακαίνιση ενός κτηρίου, δημιουργώντας μια μοντέρνα μονοκατοικία δύο υπνοδωματίων με κήπο, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και τηρεί τα ενεργειακά πρότυπα.

Το νέο έργο της GREEN Properties εκτείνεται σε συνολικό εμβαδό 87 τ.μ., ενώ διαθέτει, κήπο 35 τ.μ. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, δημιουργώντας ένα άνετο και ήσυχο περιβάλλον.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 150 μ. από το κοντινότερο πάρκο, 1 χλμ. από την ακτή Κονδύλη και 2 χλμ απο τον σταθμό Μετρό Μανιάτικα. 

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
   

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Τα Ταμπούρια βρίσκονται στη πόλη του Πειραιά και συνδυάζουν τη γοητεία της θάλασσας με την αστική ευκολία. Η περιοχή είναι κοντά στο πολυσύχναστο λιμάνι του Πειραιά, έναν κόμβο θαλάσσιας δραστηριότητας και μια πύλη προς τα ελληνικά νησιά. Η γειτονιά είναι επίσης ένα γαστρονομικό καταφύγιο με παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν απολαυστικά θαλασσινά και τοπικές λιχουδιές.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Δογάνης 44)
  9ο & 11ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (150m)
  Supermarket (190m)
  Φαρμακείο (190m)
  Σταθμό Μετρό Μανιάτικα (1.2km)
  8ο Γυμνάσιο Πειραιά (950m)
  Σιδηροδρομικός Σταθμός Πειραιά  (1.3km)

  Λιμάνι Πειραιά (1.1km)
  Πάρκο σκύλων (260m)
  Supermarket  (270m)
  Σταθμός Μετρό Πειραιά (1.6km)
  Πλατεία Θεμιστοκλή (750m)
  Φαρμακείο  (450m)
  Δημοτικό Στάδιο Δραπετσώνας (1.7km)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  8 Properties