Νεόδμητα Διαμερίσματα Δαμοκλέους Γκάζι | GREEN Properties
 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
45 τ.μ. – 92 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ
 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’25

Νεόδμητα Διαμερίσματα Δαμοκλέους Γκάζι

Σύγχρονες κατοικίες ενεργειακής κλάσης Α+ και minimal αισθητικής στο Γκάζι.

Σε μια από τις πιο γνωστές γειτονιές της Αθήνας, το Γκάζι, πολύ κοντά στο μετρό και στην πλατεία Κεραμεικού, σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο κατοικιών υψηλής αισθητικής.

Το κτήριο στο σύνολό του προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ των αστικών ανέσεων και ενός ήρεμου περιβάλλοντος διαβίωσης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να βιώσουν το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

Πρόκειται για ένα κτήριο 9 διαμερισμάτων με μεγάλα ανοίγματα και απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων. Η pilotis και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης παρέχουν εύκολη πρόσβαση στους κατοίκους, ενώ το lift αυτοκινήτων για την πρόσβαση των αυτοκινήτων στον υπόγειο χώρο στάθμευσης αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το κτήριο. Οι ηλιακοί και τα φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering στην στέγη, συμβάλλουν στη βιωσιμότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητά του.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του δίνει έμφαση στις καθαρές γραμμές και τη συμμετρία, ενώ οι γήινοι τόνοι δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Σε έναν ήσυχο αδιέξοδο δρόμο κάθετο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, το κτήριο αυτό αποτελεί μια ήσυχη όαση στη μέση της πολυσύχναστης γειτονιάς του Γκαζιού.

Περισσότερα

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από́ την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά́ και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό́ κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smarthome
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Γκάζι είναι γνωστό για την έντονη ατμόσφαιρα, τη νυχτερινή ζωή και τις επιλογές διασκέδασης. Είναι ένα κέντρο μουσικής, τεχνών και πολιτισμού, με πολλές καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια για να διαλέξετε. Το να ζεις στο Γκάζι σημαίνει ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της δράσης, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις που έχει να προσφέρει η πόλη. Επιπλέον, η περιοχή είναι καλά συνδεδεμένη με τις δημόσιες συγκοινωνίες, με το σταθμό του μετρό Κεραμεικός να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Δαμοκλέους 5)
  Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (650m)
  Metro Κεραμεικός (127m)
  87ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών (350m)
  Φαρμακείο (280m)
   Τεχνόπολις (270m)

  Αρχαιολογικός Χώρος Κεραμεικού (560m)
  Φαρμακείο (450m)
  Θέατρο (155m)
  Παλιό Αμαξοστάσιο (580m)
  Τράπεζα (300m)
  Supermarket (450m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  42 Properties