Νεόδμητα Διαμερίσματα Φωκίδος Αμπελόκηποι | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
69 τ.μ. – 106 τ.μ.
2/3 ΥΔ

Νεόδμητα Διαμερίσματα Φωκίδος Αμπελόκηποι

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στους Αμπελόκηπους .

Πρόκειται για ένα επιβλητικό κτήριο κατοικιών στους Αμπελόκηπους, στην «καρδιά» του αστικού ιστού. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να διαχειριστούμε ένα οικόπεδο με νοτιοδυτικό προσανατολισμό, με μεγάλη πρόσοψη, σε μία από τις πιο εμπορικές περιοχές των Αθηνών.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην χωροθέτηση του κτηρίου και στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού με βασικό στόχο την ιδιωτικότητα, τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων και τη βέλτιστη χρήση του φυσικού φωτός.

Το κτήριο ως προϊόν της συνθετικής διαδικασίας ακολουθεί πιστά τον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης και προάγει μία νέας γενιάς αντίληψη του‘’κατοικείν’’, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάζει τον θεατή με το αισθητικό του αποτύπωμα.

Στο συγκεκριμένο έργο, ξεδιπλώσαμε το πάθος μας για την αρχιτεκτονική και τη δημιουργία ξεχωριστών έργων, δημιουργώντας ένα κτήριο μίνιμαλ αισθητικής, με καθαρούς γεωμετρικά άξονες, με μεγάλα ανοίγματα και διάφανους όγκους, επιτυγχάνοντας πλαστικότητα στη μορφή και αρχιτεκτονική ενότητα.

Το λευκό χρώμα στους εξώστες σε συνδυασμό με το σκούρο χρώμα, τα κάθετα μεταλλικά στοιχεία που λειτουργούν ως διαχωριστικά των διαμερισμάτων και η ενσωμάτωση τεχνητού φωτισμού LED, χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδειχθεί η αρχιτεκτονική σύλληψη μέσα από λιτές και καθαρές χαράξεις.

Ιδιαίτερη πρόκληση υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών με ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του. Τα διαμπερή διαμερίσματα εκμεταλλεύονται στο έπακρο τους προσανατολισμούς και τα μεγάλα ανοίγματα, τοποθετημένα στρατηγικά έχουν ως γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα διακρίνονται επίσης για την εργονομία και τη λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων με βασικό πλεονέκτημα τον ενεργειακό συμψηφισμό, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλίες θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Smarthome
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Κεντρική Κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Οι Αμπελόκηποι αποτελλούν συγκοινωνιακό κόμβο, αφού από την περιοχή διέρχονται σημαντικές οδικές αρτηρίες και οι περισσότερες λεωφορειακές γραμμές για τον Βόρειο Τομέα και την Ανατολική Αθήνα. Η περιοχή είναι γνωστή για τους ιστορικούς κινηματογράφους της, με κυριότερους τους Αθήναιον, Δαναός και Γαλαξία. Το μεγαλύτερο μέρος της συνοικίας έχει αμιγώς οικιστικό χαρακτήρα, αλλά υπάρχουν αρκετά εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης στην οδό Πανόρμου, καθώς και μαγαζιά στη λεωφόρο Κηφισίας και στην οδό Λαρίσης. Έχει πολλά νοσοκομεία και πολλά κτίρια γραφείων. Στην περιοχή επίσης βρίσκονται οι δύο μοναδικοί ουρανοξύστες της Αθήνας.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Φωκίδος 41-43)
  Ογκολογικό Νοσοκομείο (450m)
  Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία (240m)
  Πάρκο Σχολής Χωροφυλακών (650m)
  Κλειστό γυμναστήριο (1000m)
  Όμιλος Αντισφαίρισης (700m)

  Τράπεζα Πειραιώς (500m)
  Τράπεζα Eurobank (450m)
  Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων (300m)
  Super Market (550m)
  Super Market (900m)
  Pet Shop (210m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  5 Properties