Πωλήσεις Κατοικιών Αγία Σοφία (Αθήνα - Νότια Προάστια) | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 
41 τ.μ. – 90,5 τ.μ.
1/3 ΥΔ
 
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Αιγάλεω & Σφακτηρίας Πειραιάς

Υψηλής αισθητικής συγκρότημα κατοικιών στον Πειραιά

Σε προνομιακή τοποθεσία, στη διασταύρωση Αιγάλεω & Σφακτηρίας στον Πειραιά, η GREEN Properties παρουσιάζει ένα νέο συγκρότημα minimal αισθητικής σε γωνιακό οικόπεδο, που αποτελείται από 66 διαμερίσματα εκ των οποίων τα 12 είναι Lofts.

Το κτήριο προσφέρει πλούσιες ανέσεις, μεταξύ των οποίων ένα κοινόχρηστο γυμναστήριο στον εξώστη του 8ου ορόφου, έναν χώρο υποδοχής (λόμπι), θέσεις στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα και εξώστες διακοσμημένους με φυτά. Το εσωτερικό αίθριο, που εκτείνεται σε όλους τους ορόφους, επιτρέπει στα διαμερίσματα να έχουν άπλετο φως. Επίσης, η αποκλειστική χρήση του κήπου δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους να απολαμβάνουν στιγμές ιδιωτικότητας.

Το συγκρότημα διαθέτει θέα στην θάλασσα μιας και βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από το λιμάνι και είναι πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό του Πειραιά και το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
   

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Αγία Σοφία είναι παλιά μεγάλη βιομηχανική συνοικία του Πειραιά. Εκτός από κεντρικά γραφεία πολλών εταιριών, η περιοχή σήμερα φιλοξενεί επίσης γκαλερί, bar και πολυσύχναστα σημεία διασκέδασης και αναδεικνύεται ως ένας ζωντανός και δυναμικός προορισμός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Αιγάλεω & Σφακτηρίας)
   Μουσικό σχολείο Πειραιά (550m)
   Supermarket (270m)
   Φαρμακείο (300m)
   Παιδική Χαρά (500m)
   Σταθμός Τρένου Πειραιά (650m)
   Τράπεζα (400m)
   Εστιατόριο (130m)

   Σταθμός Μετρό Πειραιά (1km)
   1ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (750m)
   Φαρμακείο (550km)
   Παπαστράτειο Κολυμβητήριο (600m)
   Τράπεζα (450m)
   Φαρμακείο (550m)
   Supermarket (500m)
   Ιδιωτικό νοσοκομείο (450m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ