Ανακαινισμένα Διαμερίσματα Σινασσού Κερατσίνι | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
34 τ.μ. – 53,5 τ.μ.
1/2 ΥΔ

Ανακαινισμένα Διαμερίσματα Σινασσού Κερατσίνι

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στο Κερατσίνι

Σε μια ήσυχη περιοχή στο Κερατσίνι, η GREEN Properties ανέλαβε την πλήρη αναδιαμόρφωση ενός κτηρίου σε συγκρότημα κατοικιών που περιλαμβάνει τέσσερα διαμερίσματα.

Η αρχιτεκτονική ακολουθεί λιτές γραμμές με minimal design, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον. Όλα τα διαμερίσματα είναι διαμπερή με μεγάλα ανοίγματα για καλύτερο αερισμό, φυσικό φως και απεριόριστη θέα. Ο εξωτερικός ακάλυπτος χώρος με κήπο αποτελεί έναν χώρο χαλάρωσης για τους ενοίκους.

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο Μετρό Πειραιά, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι και την Ακτή Κονδύλη. Έχει εύκολη πρόσβαση στην κεντρική αγορά για την καθημερινή εξυπηρέτηση των ενοίκων.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Θωρακισμένη/Πυράντοχη πόρτα
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Κουζίνες/ Μπάνια Ιταλικής προέλευσης
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Κερατσίνι, στα σύνορα με τη Νίκαια και το Πέραμα, αναδεικνύεται ως ένας ιδιαίτερος χώρος μέσα στην αναπτυσσόμενη πόλη του Πειραιά. Η περιοχή διαθέτει μια πλούσια ιστορία και ξεχωριστή ταυτότητα και συνθέτει ένα μωσαϊκό, με τη δική του χαρακτηριστική αύρα και μοναδική πολυμορφία.

  Το σπίτι σας (Σινασσού 9)
  Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου- Δραπετσώνας (130m)
  Σταθμός Τρένου Πειραιά (1.7km)
  Σταθμός Μετρό Πειραιά (2km)
  Πάρκο (350m)
  Supermarket (600m)
  Φαρμακείο (500m)

  5ο Λύκειο Κερατσινίου (1km)
  Δημοτικό Στάδιο Δραπετσώνας (1km)
  Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (550m)
  Λιμάνι Πειραιά (1.8km)
  Κ.Ε.Π. Κερατσινίου (800m)
  Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου- Δραπετσώνας (1.3km)
  Παιδική Χαρά (220m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  7 Properties