Νεόδμητα Διαμερίσματα Γρηγορίου Κυδωνιών Αιγάλεω | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ \
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
88 τ.μ. – 124 τ.μ.
2/3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΟΙΞΗ ’24

Νεόδμητα Διαμερίσματα Γρηγορίου Κυδωνιών Αιγάλεω

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στην Πλατεία Ειρήνης,  Αιγάλεω,

Σε ένα οικόπεδο, σε εξαιρετικά προνομιακή θέση, με πρόσωπο στην πλατεία Ειρήνης και με έντονο το στοιχείο του πρασίνου, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που θα εντυπωσιάσει με τον αρχιτεκτονικό δυναμισμό του και τη μίνιμαλ αισθητική του.

Με εφόδια τον άριστο προσανατολισμό, το πράσινο του περιβάλλοντα χώρου, τον ανοιχτό ορίζοντα και την πρόσβαση από πεζόδρομο ήπιας κυκλοφορίας, το κτήριο ως προϊόν της συνθετικής διαδικασίας τοποθετήθηκε σε οπισθοχώρηση.

Επιδίωξη της χωροθέτησης αυτής ήταν η πλήρης εκμετάλλευση του φυσικού φωτισμού και αερισμού αλλά και η δυνατότητα μεγαλύτερων εξωστών και ανοιγμάτων.

Με γνώμονα τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων, υποβοηθούμενοι από το σχήμα του οικοπέδου, η συνθετική τοποθέτηση του κλιμακοστάσιου σε εσοχή του οικοπέδου ‘’ελευθέρωσε’’ τις όψεις, ώστε ο κυρίως κτηριακός όγκος να ενσωματώνεται σε καθαρά ορθογώνιο σχήμα.

Η χρήση στην ογκοπλασία  ενός καθαρού και λιτού γεωμετρικά σχήματος αποτυπώνεται και στην όψη του, δημιουργώντας μία ιδιαιτέρως δυναμική μορφή.

Περισσότερα

Ο σχεδιασμός, ακολουθώντας παράλληλα τις σύγχρονες μίνιμαλ τάσεις, οδήγησε στη χρήση επιφανειών σε λευκούς χρωματικούς τόνους και εξώστες σε σκουρόχρωμους.

Η δυναμικότητα της μορφής εκφράζεται στα ορθογώνια πλαίσια που συνθέτουν κλιμακωτά ένα διπλό κέλυφος, δημιουργώντας έτσι μία πιο ‘’φρέσκια’’ αρχιτεκτονική προσέγγιση.  Προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλει και η χρήση ξύλινων πάνελ τριών αποχρώσεων που λειτουργούν ως φίλτρο για ιδιωτικότητα αλλά και ως φίλτρο προστασίας και σκίασης και καθιστούν την κλίμακα του κτηρίου πιο προσιτή στον χρήστη.

Η λειτουργικότητα των χώρων αποτέλεσε σημαντική σχεδιαστική παράμετρο, ενώ η πλήρης εκμετάλλευση των περιβαλλοντικών συνθηκών βοήθησε στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτοβολταϊκά συστήματα με σύστημα net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Αυτόνομη αντλία ψύξης – θέρμανσης
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smarthome
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης κτηρίου
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Αιγάλεω αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο, μιας και το τέμνουν οδικοί άξονες διεθνούς και εθνικής εμβέλειας, και φιλοξενεί 3 σταθμούς Μετρό. Η πόλη φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ στο κέντρο της δεσπόζει το Άλσος «Μπαρουτάδικο». Διακρίνεται για την πολύ μεγάλη αγορά και τις εναλλακτικές λύσεις για την καθημερινή σας διασκέδαση.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Γρ. Κυδωνιων 32)
  Πλατεία Ειρήνης (25m)
  Μετρό Αιγάλεω (500m)
  Supermarket (650m)
  Tράπεζα (350m)
  Φαρμακείο (96m)
  Supermarket (500m)

  Δημαρχείο Αιγάλεω (900m)
  2ο Δημοτικό Σχολείο (180m)
  3ο Δημοτικό Σχολείο (600m)
  ΚΕΠ Δήμου Αιγάλεω (450m)
  Τράπεζα (550m)
  Γενικό Νοσοκομείο Δ. Αττικης Αγ. Βαρβάρα (1.400km)
  Γυμναστήριο (350m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  7 Properties