Νεόδμητα Διαμερίσματα Μεσολογγίου Αιγάλεω | GREEN Properties

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ \
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
60 τ.μ. – 141 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ

Νεόδμητα Διαμερίσματα Μεσολογγίου Αιγάλεω

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στο Αιγάλεω.

Σε μία από τις ωραιότερες αστικές γειτονιές, με απρόσκοπτη θέα στο αττικό τοπίο και με το βλέμμα στραμμένο στο πεδίο του Άρεως, στον Λυκαβηττό και στου Φιλοπάππου, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που ξεχωρίζει με τον δυναμισμό του και τη μίνιμαλ αισθητική του.

Σε ένα οικόπεδο με άριστο προσανατολισμό και έντονη την παρουσία του πράσινου στοιχείου στον  περιβάλλοντα χώρο,  χρησιμοποιώντας ως εργαλεία τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό  σχεδιασμό, τη στρατηγική τοποθέτηση των λειτουργιών και την εκμετάλλευση της θέας, τοποθετήσαμε σε οπισθοχώρηση το κτήριο. Επιδίωξη της χωροθέτησης υπήρξε η  πλήρης εκμετάλλευση του φυσικού φωτισμού, αερισμού, η δυνατότητα μεγαλύτερων εξωστών και ανοιγμάτων  καθώς και η διαμπερότητα και  ιδιωτικότητα των διαμερισμάτων.

Η λειτουργικότητα των χώρων αποτέλεσε σημαντική σχεδιαστική παράμετρο, ενώ η πλήρης εκμετάλλευση των περιβαλλοντικών συνθηκών βοήθησε στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
  Αυτόνομη αντλία ψύξης- θέρμανσης
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net Metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Κεντρική Κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Το Αιγάλεω αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο, μιας και το τέμνουν οδικοί άξονες διεθνούς και εθνικής εμβέλειας, και φιλοξενεί 3 σταθμούς Μετρό. Η πόλη φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ στο κέντρο της δεσπόζει το Άλσος «Μπαρουτάδικο». Διακρίνεται για την πολύ μεγάλη αγορά και τις εναλλακτικές λύσεις για την καθημερινή σας διασκέδαση.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Μεσολογγίου 39)
  Μετρό Αιγάλεω (650m)
  Πλατεία Μετρό (600m)
  Άλσος Αιγάλεω (1400m)
  Κλειστό Γυμναστήριο (500m)
  Πάρκο (170m)

  1ο Ενιαίο Λύκειο (450m)
  Τράπεζα (500m)
  6ο Δημοτικό (500m)
  Super Market (400m)
  Super Market (550m)
  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (1900m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  34 Properties