Νεόδμητα Διαμερίσματα Εύοσμος Θεσσαλονίκης | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
53 τ.μ. – 128 τ.μ.
1-3 ΥΔ
 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’25 
 
pdf_icon

Νεόδμητα Διαμερίσματα Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών υψηλής αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης Α+ στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Η GREEN Properties επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη Θεσσαλονίκη, στη περιοχή του Εύοσμου, σχεδιάζοντας ένα εντυπωσιακό κτήριο αποτελούμενο από 14 κατοικίες που προσφέρουν στους κατοίκους τους μία αρμονική και ήρεμη καθημερινότητα.

Οι κατοικίες χωρίζονται σε 10 Lofts με πατάρι, 3 Lofts με σοφίτα και 1 διαμέρισμα και υπάρχει θέση στάθμευσης για κάθε κατοικία στο χώρο της pilotis. Διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα για να εισέρχεται το φυσικό φως στους εσωτερικούς χώρους καθώς και για καλύτερη επικοινωνία με το εξωτερικό περιβάλλον.

Στο σχεδιασμό του κτηρίου κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, η συμμετρία και οι καθαρές γραμμές, δημιουργώντας την αίσθηση της γαλήνης.

Περισσότερα

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης κτηρίου
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Αυτόνομη αντλία ψύξης– θέρμανσης
  Smart home
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Φωτοβολταϊκά συστήματα με σύστημα net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Λίγα λόγια για τη περιοχή: Ο Εύοσμος είναι μία δημοφιλής περιοχή κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει πολλά καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και πάρκα για ψυχαγωγία και κοινωνικές συναντήσεις. Επιπλέον παρέχει πλήθος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, υπηρεσιών υγείας και νοσοκομείων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των κατοίκων.

  Έχει καλό δίκτυο συγκοινωνιών, προσφέροντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και στις γύρω περιοχές. Αυτό καθιστά τον Εύοσμο την ιδανική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα να απολαμβάνουν την ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρα του Ευόσμου.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Νικηταρά & Καρυάτιδων)
  Τράπεζα (550m)
  Φαρμακείο (210m)
  Supermarket (500m)
  2ο & 18ο ολοήμερα δημοτικά σχολεία Ευόσμου (350m)

  Supermarket (600m)
  Παιδική χαρά (220m)
  Κέντρο Υγείας Ευόσμου (600m)
  Φαρμακείο (230m)
  Γυμναστήριο (600m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ