Νεόδμητα Διαμερίσματα Πετρούπολη | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ \
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
58 τ.μ. – 112 τ.μ.
1/2/3 ΥΔ ΜΕ ΚΗΠΟ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΟΙΞΗ ’24

Νεόδμητα Διαμερίσματα Χρυσοστόμου Σμύρνης 157 Πετρούπολη

Σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής στην Πετρούπολη.

Με το βλέμμα στραμμένο στο θέατρο Πέτρας, σε μια ήσυχη γειτονιά στην Πετρούπολη, δημιουργήσαμε ένα επιβλητικό κτήριο κατοικιών.

Με εφόδια την θέση του οικοπέδου, τον άριστο προσανατολισμό του και την σχέση του με το περιβάλλον, σχεδιάσαμε ένα κτήριο κατοικιών που θα ξεχωρίσει για την σύγχρονη minimal αισθητική του.

Με αφετηρία την ένταξη του πράσινου στοιχείου στην σύνθεση και την υποχώρηση του κτηρίου σε σχέση με τον αστικό ιστό, εντάσσεται απόλυτα στην περιοχή και  συνάμα ξεχωρίζει χάρη στον δυναμικό του σχεδιασμό.  Πρόκληση για την συνθετική διαδικασία αποτέλεσε η τοποθέτηση του κεντρικού πυρήνα του κλιμακοστασίου σε θέση που να αναδεικνύει όλα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτηρίου και του οικοπέδου. Η σύλληψη της ιδέας βασίστηκε στη δημιουργία δύο όμοιων κτηριακών όγκων που καθρεπτίζονται γύρω από έναν πολύ δυναμικό πυρήνα: το κεντρικό κλιμακοστάσιο.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία ενός κελύφους που ενισχύει την ιδιωτικότητα αλλά και τη διαμπερότητα των κατοικιών. Βασικός στόχος της μελέτης υπήρξε η άμεση σύνδεση με τον περιβάλλοντα χώρο και τους εξώστες των κατοικιών προς αμφότερους του ακαλύπτους του οικοπέδου. Η δημιουργία μεγάλων ανοιγμάτων στις όψεις φέρνει το εσωτερικό σε επαφή με τα πράσινα στοιχεία του περιβάλλοντος και δημιουργεί στα διαμερίσματα μια εξαιρετική ενεργειακή ροή.

Περισσότερα

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, με την συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων με βασικό πλεονέκτημα τον ενεργειακό συμψηφισμό, ενεργειακών κουφωμάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλίες θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας
  Θωρακισμένη/ Πυράντοχη πόρτα
  Αυτόνομη αντλία ψύξης– θέρμανσης
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Φωτοβολταϊκά συστήματα με σύστημα net metering
  Smarthome
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης κτηρίου
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού
  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Πετρούπολη σφύζει από ζωή αφού είναι ένας από τους πιο ανεπτυγμένους δήμους της Δυτικής Αττικής. Έχει μοναδικά στέκια για φαγητό και ποτό με θέα την Αθήνα. Είναι δίπλα στο Ποικίλο Όρος που αποτελεί ανάσα για την περιοχή. Εκεί θα βρείτε και το Θέατρο Πέτρας που φιλοξενεί συχνά συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολιτιστικά δρώμενα.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Χρυσοστόμου Σμύρνης 157)
  Φαρμακείο (200m)
  Supermarket (19m)
  7ο Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης (650m)
  Γυμναστήριο (600m)
  Φαρμακείο (650m)

   

  Supermarket (700m)
  Τράπεζα (1km)
  Γήπεδο μπάσκετ (400m)
  6ο Γυμνάσιο Πετρούπολης (750m)
  Παιδική χαρά (700m)
  Κεντρική πλατεία Πετρούπολης (900m)

   

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  43 Properties