Νεόδμητα Διαμερίσματα Χρυσοστόμου Σμύρνης 132 Πετρούπολη | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ \
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
76 τ.μ. – 127 τ.μ.
2/3 ΥΔ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΟΙΞΗ ’24

Νεόδμητα Διαμερίσματα Χρυσοστόμου Σμύρνης 132 Πετρούπολη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής, στην Πετρούπολη.

Σε μια ήσυχη γειτονιά στην Πετρούπολη, πολύ κοντά στο Θέατρο Πέτρας και στην κεντρική πλατεία, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και την σύγχρονη μίνιμαλ αισθητική του.

Ένα κτήριο ενσωματωμένο στο περιβάλλον του και στο οποίο το ξύλο αποτέλεσε στρατηγική επιλογή από την αρχή του σχεδιασμού, ενώ η δημιουργία μεγάλων ανοιγμάτων στις όψεις επιτρέπει στις κατοικίες να λειτουργούν με διαμπερότητα.

Η σχεδιαστική πρόκληση ήταν η τοποθέτηση του κεντρικού πυρήνα του κλιμακοστασίου σε θέση που να συγκεντρώνει και να ικανοποιεί όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Περισσότερα

Η πρόσοψη ξεχωρίζει με την κομψή εμφάνισή της. Το λευκό οριζόντιο περίβλημα που ενσωματώνει την σκουρόχρωμη μεταλλική περσιδωτή κατασκευή, το συμπαγές στέγαστρο σε σχήμα ασύμμετρου C, η ξύλινη επένδυση, οι περσίδες που διαχωρίζουν τις ιδιοκτησίες και ο τεχνητός φωτισμός Led, δημιουργούν ένα πραγματικά ξεχωριστό αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Το κτήριο υψηλών έχει ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα, με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων με βασικό πλεονέκτημα τα ενεργειακά κουφωμάτα, τη θερμοπρόσοψη 10cm και τις  αντλίες θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης

  Θωρακισμένη / Πυράντοχη πόρτα

  Ηλιακός θερμ/νας

  Φωτοβολταϊκά με συστήματα net metering

  Σύγχρονο κτήριο, μίνιμαλ αισθητικής

  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού

  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας – λουτρού

  Μεγάλα ανοίγματα για μεγιστοποίηση της θέας

  Αυτόνομη αντλία ψύξης-θέρμανσης

  Φωτισμός LED νέας τεχνολογίας

  Smart home

  Σύστημα αυτόματης φωταγώγησης του κτηρίου

  Ενεργειακό κτήριο Α+

  Κεντρική κεραία

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Η Πετρούπολη σφύζει από ζωή αφού είναι ένας από τους πιο ανεπτυγμένους δήμους της Δυτικής Αττικής. Έχει μοναδικά στέκια για φαγητό και ποτό με θέα την Αθήνα. Είναι δίπλα στο Ποικίλο Όρος που αποτελεί ανάσα για την περιοχή. Εκεί θα βρείτε και το Θέατρο Πέτρας που φιλοξενεί συχνά συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολιτιστικά δρώμενα.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Χρυσοστόμου Σμύρνης 132)
  Κεντρική πλατεία Πετρούπολης (700m)
  Θέατρο Πέτρας (400m)
  6o Γυμνάσιο Πετρούπολης (400m)
  ΕΛΤΑ (1000m)
  Φαρμακείο (290m)

  ΚΕΠ Δήμου Πετρούπολης (300m)
  Τράπεζα (800m)
  Γυμναστήριο (550m)
  Supermarket (350m)
  Supermarket (300m)
  4o Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης (800m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  43 Properties